Media

Δημήτρης Οικονόμου για θάνατο Τζορτζ Μπάλντοκ: «Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες;»

Ξέσπασε ο Δημήτρης Οικονόμου για τα όσα ακούστηκαν μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, τόνισε πως η ΕΣΗΕΑ σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να παρεμβαίνει.

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Οικονόμου για τη διαχείριση που έκαναν ορισμένοι δημοσιογράφοι, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε για αθλιότητες που δεν έχουν προηγούμενο. Περιέγραψε τον χαρακτήρα του αδικοχαμένου διεθνή ποδοσφαιριστή και αναρωτήθηκε, γιατί η ΕΣΗΕΑ παρέμεινε σε αδράνεια. Το όλο θέμα πυροδοτεί αντιδράσεις τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα social media.

Αρχικά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μίλησε ο Άκης Παυλόπουλος: «Αυτό το παιδί το περιγράφουν όλοι ως τη ψυχή της ομάδας, ως έναν καλό και χαμογελαστό άνθρωπο, πάντοτε εκεί κι επαγγελματικά συνεπή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του και τους τραυματισμούς του. Μιλάμε για ένα σοβαρό άνθρωπο, επαγγελματία, αθλητή.

Όταν έχεις να κάνεις με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει να δείχνεις και τον ανάλογο σεβασμό όταν φύγει από τη ζωή» είπε ο Άκης Παυλόπουλος για όσα συνέβησαν από χθες.

«Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Άκης κι έχει μεγάλη σημασία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες. Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο.

Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι πιο κάθετη» τόνισε ο Δημήτρης Οικονόμου.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Καψάλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο – Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα

admin

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Ο Μαρκόπουλος αποφασίζει να βάλει τη Χλόη σε εκκλησιαστικό οικοτροφείο

admin

Ο Γιώργος Λιάγκας παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το ρεπορτάζ στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

admin