Media

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Ο Μαρκόπουλος αποφασίζει να βάλει τη Χλόη σε εκκλησιαστικό οικοτροφείο

Διπλό επεισόδιο απόψε (11.10.2024, 21:00) για τη σειρά του Alpha «Άγιος έρωτας».

Ο Μαρκόπουλος φθάνει την τελευταία στιγμή στην εκκλησία για να συνοδεύσει την Σοφία. Ο γάμος θα έχει μεγάλη επιτυχία, όμως, κανείς δεν ξεχνά αυτό που έκανε η Χλόη. Ο Μαρκόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρήσει την κόρη του και αποφασίζει να την βάλει στο εκκλησιαστικό οικοτροφείο, ζητώντας τη μεσολάβηση του πατρός Νικολάου. Και η Χλόη, όμως, σε εκείνον θα στραφεί για βοήθεια. Από την άλλη πλευρά, η Σμαρώ φθάνει στο σημείο να εκβιάσει τη Χριστίνα με τα όσα γνωρίζει για την κρυφή ζωή της.

Άγιος έρωτας: Τι θα δούμε απόψε

Ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει αυτός τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας όπως ακριβώς επιθυμούσε. Δεν κρύβει όμως τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο. Η Χλόη, ακολουθεί κι αυτή ντροπιασμένη και είναι έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Ξέρει πως αυτή τη φορά, ο πατέρας της θα την τιμωρήσει παραδειγματικά. Για παρηγοριά, θα στραφεί στον πατέρα Νικόλαο. Τον μόνο άνθρωπο που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων υποβόσκουν έτοιμα να εκραγούν. 

Ο Μαρκόπουλος ζητάει την μεσολάβηση του πατρός Νικολάου για να στείλει την κόρη του σε οικοτροφείο και εκείνος, κατόπιν πίεσης, το ομολογεί στην Χλόη. Ο Κυριάκος μετά από παράκληση του Κλεάνθη, προσλαμβάνει τη Σμαρώ στο ξενοδοχείο του. Τα ευχάριστα νέα της πρόσληψης, έρχεται να τα επισκιάσει η είδηση ότι ο Αργύρης έπεσε θύμα κλοπής. Η Σοφία πάει να βρει τον Θεοδώρου με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο Παύλος τα μαθαίνει όλα από την Σοφία και ετοιμάζει την εκδίκησή του. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στην Θάλεια ότι ο Κλεάνθης είχε ερωμένη την Σμαρώ κι ο Κλεάνθης για να βγει από το οικονομικό του αδιέξοδο πάει να χαρτοπαίξει μπας και ρεφάρει στο πορνείο – λέσχη που δουλεύει η Πετρούλα. Εκεί, όμως, βρίσκεται κι ο πατήρ Νικόλαος που έχει πάει να βρει τη μητέρα του.

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή: Primavisione

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Καψάλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο – Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα

admin

Δημήτρης Οικονόμου για θάνατο Τζορτζ Μπάλντοκ: «Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες;»

admin

Ο Γιώργος Λιάγκας παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το ρεπορτάζ στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

admin