Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης αποσύρει το εξώδικο για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του

Την απόφασή του να αποσύρει το εξώδικο που είχε κάνει, για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του, δημοσιοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10/24) ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Επειδή ο σκοπός του εξωδίκου μου επετεύχθη… αποσύρω και ρητά την εξώδικη διαμαρτυρία μου, ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλοθι» γράφει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται και στη φράση που είπε στη χθεσινή (10/10/24) συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι «το όραμα για το πολίτευμα είναι η συμμετοχική αμεσοδημοκρατία».

«Στη σημερινή συνεδρίαση, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας (που θεωρεί ότι στη δημοκρατία μας δεν πρέπει να έχω δεύτερη ευκαιρία) αναφέρθηκε στο απόσπασμα αυτό λέγοντας: «Μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος, που αποτελεί λόγο αποκλεισμού κόμματος από εθνικές εκλογές ο μη σεβασμός του πολιτεύματος»…

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει: «Ζητώ από τα στελέχη που αγωνίζονται για τον αποκλεισμό μου από τις εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να το κάνουν όντως επειδή δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου. Είναι προτιμότερο, από το να παραχαράσσουν την ίδια την Ιστορία, τους αγώνες και τις προτάσεις του κόμματός μας προς την κατεύθυνση της συμμετοχικής – άμεσης δημοκρατίας».

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία – Κανονικά η Κεντρική Επιτροπή

admin

Αλέξης Τσίπρας: Η Βόρεια Μακεδονία δεν θα έχει ευρωπαϊκό μέλλον αν δεν σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να μη γίνει ο νότιος Λίβανος νέα Γάζα – Τι είπε για το Κυπριακό

admin