Μουσική

Η Αναστασία Κυκλοφορεί τη Νέα Ερωτική Μπαλάντα «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» | Hit Channel Ελλάδα

Η Αναστασία, το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Αγάπη Μου Με Διώχνεις», μια συγκλονιστική ερωτική μπαλάντα που σίγουρα θα μπει στις κορυφαίες ερωτικές playlists! Με στίχους και μουσική από τον Γιώργο Καλογεράκο (G-Kal) και την υπογραφή του Mike Stathakis ως executive producer, το τραγούδι προσφέρει έντονα συναισθήματα και πάθος.

Η Αναστασία απογειώνει το κομμάτι με την αισθαντική της φωνή, ενώ το επίσημο videoclip, σκηνοθετημένο από τον ταλαντούχο Bodega, μας ταξιδεύει στις κυκλαδίτικες ομορφιές με μοναδικά τοπία και εντυπωσιακά εσωτερικά πλάνα. Η τραγουδίστρια προσφέρει στους θαυμαστές της ένα εξαιρετικό μουσικό δώρο, το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και streaming υπηρεσίες από τη Golden Records και τη Minos EMI, μια εταιρεία της Universal Music.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» στο YouTube και ζήστε τη μαγεία της φωνής και της εικόνας της Αναστασίας!

– Advertisement –

– Advertisement –

Πηγή: gr.hit-channel.com

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Χατζίδου και Κυριάκος Γαληνός Κυκλοφορούν το Συγκινητικό Τραγούδι «Φίλε μου Ζήσε» | Hit Channel Ελλάδα

admin

Μίμης Πλέσσας: Το Τεράστιο Κληροδότημα του Μεγάλου Έλληνα Συνθέτη (RIP) | Hit Channel Ελλάδα

admin

Η Αναστασία κυκλοφορεί τη νέα της ερωτική μπαλάντα «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μας ταξιδεύει στις Κυκλάδες | Hit Channel Ελλάδα

admin