Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το δυστύχημα στα Τέμπη

«Για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο ερευνάται από τη Δικαιοσύνη» αναφέρουν πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας το αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το μπάζωμα στα Τέμπη, που θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι σαφές ότι και η νέα απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης, που χρησιμοποιείται ως «πυροτέχνημα» από την αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφύγει τα πολιτικά της αδιέξοδα, στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής βάσης.
Σε κάθε περίπτωση θα απαντήσουμε αναλυτικά όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα» αναφέρουν οι πηγές ΝΔ για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των Τεμπών.

«Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας, βλέπουμε έναν πολιτικό, που έχει καταδικασθεί αμετάκλητα και με ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας, να δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής» καταλήγουν οι πηγές ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς το αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το μπάζωμα στα Τέμπη θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία – Κανονικά η Κεντρική Επιτροπή

admin

Αλέξης Τσίπρας: Η Βόρεια Μακεδονία δεν θα έχει ευρωπαϊκό μέλλον αν δεν σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να μη γίνει ο νότιος Λίβανος νέα Γάζα – Τι είπε για το Κυπριακό

admin