Αθλητικά Νέα

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Θα έρχονταν στην Ελλάδα η σύντροφος και το παιδί του», λέει στενός φίλος του

«Αυτές τις ημέρες η σύντροφος και το παιδί του θα έρχονταν μόνιμα στην Ελλάδα», λέει στο newsit.gr στενός φίλος του Τζόρτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού που διέμενε στη Γλυφάδα.    

Ο πολύ καλός φίλος και κομμωτής του Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρει ότι αυτή την περίοδο ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στην καλύτερη φάση της ζωής του. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μπάλντοκ δεν ζει πια. Τα έχω χάσει. Εκείνο το βράδυ κοιμόμουν και ξύπνησα στις 4 τα ξημερώματα για να πιώ νερό. Είδα ότι είχα 25 μηνύματα στο κινητό μου. Ήταν για τον Μπάλντοκ. Όταν άνοιξα τα μηνύματα και έμαθα τι συνέβη δεν μπορούσα να το πιστέψω», λέει ο φίλος του ποδοσφαιριστή και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Ο Τζορτζ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ένα πολύ καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Γνωριστήκαμε πριν έξι χρόνια στη Μύκονο. Με είχε προτείνει κάποιος σε εκείνον να τον κουρέψω και από τότε κρατήσαμε επαφές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εμπιστοσύνη του σε εμένα που κάθε φορά που ήταν να έρθει Ελλάδα για κάποιο παιχνίδι με την Εθνική, πάντοτε θα με καλούσε στο ξενοδοχείο του να τον κουρέψω και να τα πούμε. Μετά από τόσα χρόνια είχαμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, όταν μετακόμισε μόνιμα Ελλάδα, αυτό το καλοκαίρι, τον βοήθησα να βρει τα πατήματα του εδώ, δίνοντας του λύσεις για την καθημερινότητα του», επισημαίνει.

Όπως αναφέρει, ο παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας,  ήταν ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του, την καριέρα του, αλλά και για την οικογένεια που είχε δημιουργήσει.

«Βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του»

«Ο Μπάλντοκ μου είχε αναφέρει ότι βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του αυτή τη περίοδο. Ήταν πολύ χαρούμενος που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ ευτυχισμένος με την οικογένεια που δημιούργησε, για την σύντροφο του, το παιδάκι τους. Ο Τζορτζ ήταν ένας σοβαρός οικογενειάρχης. Το παιδί τους το λάτρευε. Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελαστός. Του είχα πει για πλάκα μιας που είναι αγοράκι να το κάνουν και αυτό ποδοσφαιριστή».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύντροφος του Μπάλντοκ θα ερχόταν μόνιμα στην Ελλάδα, τις επόμενες ημέρες, μαζί με το παιδί τους, για να είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή.

«Η σύντροφος και το μωράκι τους θα έρχονταν μόνιμα στην Ελλάδα»

«Η σύντροφος του ξέρω ότι αυτόν τον μήνα ήταν σε διαδικασία μετακόμισης στην Ελλάδα. Και εκείνη και το μωράκι τους, θα έρχονταν μόνιμα εδώ σε λίγες ημέρες, στο πλευρό του Τζορτζ. Μου είχε πει ότι εκείνη ήταν λίγο αγχωμένη για την προσαρμογή της στην Ελλάδα και την νέα αρχή που θα έκανε εδώ. Κατάγεται από την Αγγλία. Εκεί μεγάλωσε και έζησε μέχρι σήμερα».

Συνεχίζοντας ο φίλος του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μιλάει για το σπίτι, όπου βρέθηκε νεκρός και για τις ώρες που περνούσε σε αυτό.  «ο Τζορτζ αγαπούσε πολύ το σπίτι του στην Γλυφάδα, απολάμβανε τη θέα του σπιτιού του», λέει στο newsit.gr ο φίλος του.

Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Μου είχε πει ότι του άρεσε που ζει πλέον στη χώρα μας. Μέσα στο καλοκαίρι είχα επισκεφτεί το σπίτι του, εκεί όπου βρέθηκε νεκρός» αναφέρει ο φίλος του και προσθέτει: «Νομίζω ήμουν από τους ελάχιστους που έχουν επισκεφτεί το σπίτι του, αν όχι ο μοναδικός. Του άρεσε πολύ εκεί που έμενε. Ήταν ο χώρος του. Μου είχε πει ότι απολάμβανε την φανταστική θέα του σπιτιού του. Επίσης του άρεσε το φαγητό εδώ, ο ήλιος, η ποιότητα ζωής. Ο Τζορτζ μίλαγε πολύ λίγο ελληνικά αλλά έκανε προσπάθεια να μάθει την γλώσσα μας».

Όσον αφορά τώρα το μισοάδειο μπουκάλι με αλκοόλ που βρέθηκε δίπλα από την πισινά, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Μπάλντοκ δεν έπινε. «Μου κάνει εντύπωση που βρέθηκε δίπλα του το μπουκάλι με τη βότκα. Ο Μπάλντοκ δεν έπινε, δεν του άρεσε το ποτό. Ούτε βραδινές εξόδους έκανε. Εγώ μια φορά του πρότεινα να βγούμε βράδυ και μου το αρνήθηκε. Ήταν σοβαρός επαγγελματίας».
Μάλιστα με τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή μίλησαν λίγε ώρες πριν βρεθεί νεκρός. «Μια μέρα πριν πεθάνει, μίλησα με τον Τζορτζ στο τηλέφωνο. Με ρώτησε αν είναι έτοιμο το μαγαζί μου για να περάσει να με δει. Του είπα θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα οπότε θα τα λέγαμε τότε. Δυστυχώς δεν προλάβαμε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ήταν πραγματικά ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 900.000 ευρώ για σχόλια κατά της διαιτησίας

admin

Συγκλονιστικό video της Εθνικής μετά το Αγγλία – Ελλάδα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ: «Με τη δύναμη της ψυχής σου»

admin

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παρηγορούσε τον Τάσο Μπακασέτα μετά το Αγγλία – Ελλάδα για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

admin