Οικονομία

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Viva κατά της Entersoft και Softone

Aπορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Viva κατά της Entersoft και Softone.

Υπενθυμίζεται πως η Viva είχε κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Entersoft και της Softone. Ωστόσο, απορρίφτηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής, καθώς η δικαστής έκανε δεχτούς τους ισχυρισμούς των εταιρειών Entersoft και Softone, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Viva.

Με άλλα λόγια, η δικαιοσύνη δικαίωσε τις δύο εταιρείες (Entersoft, Softone), οι οποίες εντάσσονται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Olympia συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού. Αυτό σημαίνει πως οι  Entersoft και SoftOne μπορούν να συνεχίσουν την έως τώρα πρακτική. Και αυτό παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασε η πλευρά του Χάρη Καρώνη.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών (Viva, Entersoft – Softone), ξεκίνησε πριν περίπου δύο εβδομάδες, όταν η Viva απέστειλε το πρώτο εξώδικο προς τις εταιρείες SoftOne και Entersoft, κάνοντας λόγο για αθέμιτες πρακτικές και απόσπαση πελατών μέσω χρεώσεων. 

Οι δύο εταιρείες, από την πλευρά τους αντέδρασαν, στέλνοντας δικά τους εξώδικα, στα οποία υποστήριζαν ότι οι χρεώσεις τους ακολουθούν τις συνήθεις εμπορικές πρακτικές της αγοράς και ότι δεν υπάρχει καμία παράνομη ενέργεια.

Στη συνέχεια, η Viva υπέβαλε αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα ενώπιον της δικαιοσύνης, το οποίο συζητήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και η απόφαση απόρριψης έγινε γνωστή σήμερα το πρωί.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρότες: Κόκκινα δάνεια και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο της συνάντησης του Τσιάρα με συνεταιρισμούς

admin

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Ποια είναι το οικονομικό αποτύπωμα της εταιρείας από το 2019 έως το 2023

admin

Σκυλακάκης: Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο πράσινο τιμολόγιο, θα προσφέρεται σε όσους το έχουν επιλέξει

admin