Lifestyle

Ιωάννα Τούνη για πρωινές εκπομπές: «Υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις που κάνουν σωστή δημοσιογραφία»

Η Ιωάννα Τούνη αντέδρασε μετά τις συζητήσεις που έγιναν σε πρωινές εκπομπές, για την ίδια και την κολλητή της φίλη, που δεν επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο από Λονδίνο για Θεσσαλονίκη.

Μια δήλωση που έκανε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με την «κιτρινίλα στα πάνελ», λόγω του τρόπου που σχολίασαν κάποιες εκπομπές την περιπέτειά της στο Λονδίνο, ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μάλιστα, μιλώντας στην Super Κατερίνα διαφώνησε με την κολλητή φίλη της για το «τσουβάλιασμα» που έκανε στους δημοσιογράφους.

Η Ιωάννα Τούνη με νέα ανάρτηση στα Instagram Stories της απάντησε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και ξεκαθάρισε για τη δήλωση που έκανε για τα τηλεοπτικά πάνελ.

«Για να το κλείσουμε οπότε το θέμα, γελοίους και κίτρινους αποκάλεσα αυτούς τους ανθρώπους στα πάνελ και τις εκπομπές που σχολιάζουν με ανακρίβειες και κιτρινίζουν θέματα για να κάνουν νούμερα, ενώ δεν έχουν μπει καν στον κόπο πριν να δούνε το βίντεο που πρόκειται να σχολιάσουν!

Φυσικά και πάντοτε υπάρχουν – ελάχιστες – εξαιρέσεις και σωστοί επαγγελματίες που όντως κάνουν σωστή δημοσιογραφία» ξεκαθάρισε η Ιωάννα Τούνη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με νέα ανάρτηση στα Instagram Stories της ανακάλεσε τα όσα είπε στην εκπομπή του Alpha και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ιωάννα Τούνη.

Το θέμα με την Ιωάννα Τούνη, άρχισε να απασχολεί τις κοσμικές στήλες στις αρχές της εβδομάδας, όταν η γνωστή influencer επέστρεψε από το Λονδίνο, με κολλητή φίλης της και κατήγγειλε γνωστή αεροπορική εταιρεία, που δεν επέτρεψε στις δύο φιλενάδες να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Sean «Diddy» Combs: Τον Μάιο θα «ραπάρει» στο δικαστήριο – Κατηγορίες για κυβερνητικό «δάκτυλο»

admin

Ελένη Ψυχούλη: «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου αλλά μου αρέσει να είμαι αδύνατη»

admin

Η Θέλξη για το διαζύγιο από τον Παύλο Γιαβή: «Δεν ήθελα να χωρίσω και να διαλυθεί η οικογένεια μου»

admin