Αθλητικά Νέα

«Βολές» Μπακασέτα στα ΜΜΕ για τον Μπάλντοκ μετά το Αγγλία – Ελλάδα: «Ντροπή όσα γράφτηκαν, δεν σεβάστηκαν τον Τζορτζ»

Η Ελλάδα έπαιξε και για τον Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία και πήρε μία ανεπανάληπτη νίκη στο Nations League, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι τραγική φιγούρα στο φινάλε του αγώνα. 

Ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ο Μπακασέτας πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, αλλά στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα για τον συμπαίκτη του και στον Παναθηναϊκό, Τζορτζ Μπάλντοκ. Στις δηλώσεις του στη Nova δε, έριξε “βολές” για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο θάνατός του από τα ΜΜΕ και τα social media.

Οι δηλώσεις του Μπακασέτα

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά το τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του, πραγματικά όμως είναι ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας έγραψαν αστειότητες και άφησαν υπονοούμενα για τα όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. 

Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι ακόμα δε το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς. Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Θα έρχονταν στην Ελλάδα η σύντροφος και το παιδί του», λέει στενός φίλος του

admin

Ελλάδα – Ιρλανδία: «Παροξυσμός» για τα εισιτήρια μετά τη νίκη επί της Αγγλίας στο Nations League

admin

Η Εθνική Ελλάδας ανέβηκε δύο θέσεις στην κατάταξη της FIFA μετά τη νίκη επί της Αγγλίας στο Nations League

admin