Lifestyle

Τυφώνας Μίλτον: Η Τέιλορ Σουίφτ δώρισε 5 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε μια σημαντική δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America, με σκοπό να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τον τυφώνα Μίλτον αλλά και τον τυφώνα Έλεν που χτύπησε την ακτογραμμή της Φλόριντα πριν δύο εβδομάδες. 

Την Τετάρτη (09.10.2024), η CEO του Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη δωρεά της διάσημης ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ στους πληγέντες από τους δύο τυφώνες σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του οργανισμού στο Instagram.

«Αυτή η δωρεά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανακάμψουν, προσφέροντας βασικά τρόφιμα, καθαρό νερό και προμήθειες στους πληγέντες από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά στη στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά τους».

Η Claire Babineaux-Fontenot ευχαρίστησε τη Σουίφτ που «στέκεται μαζί μας στον αγώνα κατά της πείνας και βοηθά τις κοινότητες που έχουν ανάγκη».

Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, με περιουσία που εκτιμάται στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, η Τέιλορ Σουίφτ νωρίτερα φέτος υποστήριξε εράνους και έκανε δωρεές σε 1.400 τράπεζες τροφίμων Trussell στο Εδιμβούργο, το Λίβερπουλ, το Κάρντιφ και το Λονδίνο, πόλεις όπου εμφανίστηκε αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Era’s Tour.

Επίσης, έδωσε πρόσφατα 100.000 δολάρια σε έρανο για την οικογένεια μιας γυναίκας που έχασε τη ζωή της κατά τους μαζικούς πυροβολισμούς στους εορτασμούς του Super Bowl.

Πληροφορίες από Skynews


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο γιατί ήταν αγενής – «Ήταν άθλια συνέντευξη»

admin

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Δεν έχει επικοινωνία, περιμένουμε, ελπίζουμε

admin

Sean «Diddy» Combs: Η στιχουργός της Cassie «καίει» τον ράπερ – «Της φώναζε και την έβριζε»

admin