Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Maria» που έρχεται στην Ελλάδα

Πρόκειται για τη μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί, ως Μαρία Κάλλας, μέσα από την ταινία «Maria».

Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται Μαρία Κάλλας στην πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάμπλο Λαραΐν (Jackie, Spencer). Το «Maria» επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγάλης ντίβας της όπερας, αποκαλύπτοντας πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας αποσπώντας standing ovation διάρκειας 10 λεπτών και εξαιρετικές κριτικές για την Αντζελίνα Τζολί που εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

Τα πολύμηνα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, όπου η Μαρία Κάλλας πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ αρκετές σκηνές έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελλήνων συντελεστών.

Το Maria έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου 2024 στις ελληνικές αίθουσες για να συγκινήσει το ελληνικό κοινό και τους θαυμαστές της εμβληματικής ντίβας, από το Cinobo και τη Faliro House.

Η Κάλλας, ξεκίνησε από την Ελλάδα ως Μαρία Καλογεροπούλου και μετέπειτα έγινε αυτή που όλοι αποκαλούσαν «La Divina». Οι παραστάσεις της προκάλεσαν θόρυβο σε ιδρύματα παγκόσμιας κλάσης, όπως η Σκάλα του Μιλάνου και η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης.

Συνεργάστηκε με ονόματα όπως ο Λουτσίνο Βισκόντι, ο Φράνκο Ζεφιρέλι και ο Λέοναρντ Μπερνστάιν. Έλαμψε και γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό, όπως το 1956 στην εμφάνισή της στο The Ed Sullivan Show, όπου τραγούδησε το Vissi d’arte, μια άρια από την όπερα Tosca του Τζιάκομο Πουτσίνι το 1899.

Όμως πέρα από τις λαμπερές παραστάσεις και το παρατεταμένο χειροκρότημα για αυτήν την υπέροχη φωνή, ήταν μία ψυχή βασανισμένη και κυρίως μόνη, ή καλύτερα μοναχική όπως συνήθιζε να λέει η ίδια. «Πρέπει να είμαστε μοναχικοί. Νιώθω την ανάγκη να είμαι μόνη». 

Εκβιασμοί, ξυλοδαρμοί, ντροπιαστικές συμπεριφορές και από την άλλη η μουσική και η όπερα, που υπήρξαν για την ίδια λύτρωση και απελευθέρωση ψυχής.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αγγελική Ηλιάδη: Μπλοκάρω και διαγράφω, δεν μου αρέσει να υπάρχουν χυδαιότητες

admin

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε επίγνωση της λατρείας που του είχε ο κόσμος

admin

Gladiator 2: Από τον Maximus στον Lucius – Το έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ βγαίνει στις κινηματογραφικές «αρένες»

admin