Media

Κατερίνα Καινούργιου και Γιάννης Πουλόπουλος για Ιωάννα Τούνη: Καθόμαστε σε ένα πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι;

“Όντως οι πρωινές πανηγυρτζίδικες εκπομπές της έχουν φερθεί πολύ ωραία και την έχουν στηρίξει” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Θέση στο θέμα με την Ιωάννα Τούνη, πήρε και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη στα social media, αποκαλώντας τις πρωινές εκπομπές πανηγυρτζίδικες. Αφορμή υπήρξαν τα σχόλια που έγιναν για την πτήση που έχασε από το Λονδίνο.

«Δεν ξέρω αν φωτογράφισε εμάς ή όλα τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελ, δεν είδα τις άλλες εκπομπές. Σχολίασε τα πάνελ ότι κάνουν κιτρινισμό» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και πρόβαλε το βίντεο της Influencer.

«Δεν ξέρω που ειπώθηκε το συγκεκριμένο ότι είναι πλούσια. Εδώ σε εμάς δεν ειπώθηκε. Αν έχουν ειπωθεί “χοντράδες” την καταλαβαίνω. Καθόμαστε σε ένα πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι;

Προφανώς δεν έχει ανάγκη από τη δημοσιότητα, απλώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια. Θα μπορούσε να μην κάνει αυτό το τσουβάλιασμα, γιατί όντως οι πρωινές πανηγυρτζίδικες εκπομπές της έχουν φερθεί πολύ ωραία και την έχουν στηρίξει» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Αργύρης και Χλόη αποφασίζουν να κλεφτούν

admin

Κώστας Καζάκας: Έλεγα «Θεέ μου, ας είναι το διαβατήριό μου, για να μείνω πια για πάντα στην Ελλάδα»

admin

Κατερίνα Στικούδη: Μου έλεγαν ότι άργησες να τα χάσεις τα κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη

admin