Ευ Ζην

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου τώρα μπορούν να κλείσουν ένα ταξίδι παρέα με ποδοσφαιριστές θρύλους!

Μια απίστευτη νέα εμπειρία για τους λάτρεις των ταξιδιών και του ποδοσφαίρου, αφού τώρα μπορούν να συνδυάσουν τις δύο τους αδυναμίες!

Το Looking FC του Eric Cantona συνεργάστηκε με μια άλλη ταξιδιωτική εταιρεία και προσφέρονται 11 διαφορετικά «πολιτιστικά» ταξίδια, σύμφωνα με το Time Out.

Λένε, ότι δεν γίνεται να γνωρίσεις το ίνδαλμά σου από κοντά αλλά τελικά ποιος ξέρει; Ποιος θα απορρίψει την ευκαιρία όχι απλώς να συναντήσεις κάποιον που θαυμάζεις, αλλά να κάνεις παρέα μαζί του, να παίξετε ποδόσφαιρο ή και άλλες δραστηριότητες μαζί του; Τώρα γίνεται!

Παρτε μέρος στα πιο παθιασμένα ποδοσφαιρικά ταξίδια

Αυτό προσφέρεται για ορισμένους πολύ τυχερούς ποδοσφαιρόφιλους αυτή τη στιγμή, καθώς η ταξιδιωτική εταιρεία Looking FC του Eric Cantona με θέμα το ποδόσφαιρο, η οποία ξεκίνησε το 2022 , έχει συνεργαστεί με την Dharma, μια άλλη εταιρεία, για να παρέχει ένα πρόγραμμα 11 διαφορετικών ταξιδιών. Κάθε ένα υπόσχεται μια «πολιτιστική» συνάντηση με ένα πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή – θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! Ο Cantona ξεκίνησε τα πρώτα ταξίδια Looking FC τον Ιανουάριο του 2022, λέγοντας τότε: «Λατρεύω το είδος του ποδοσφαίρου που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και το γήπεδο να τρέμει. Η ιδέα μας ήταν να δημιουργήσουμε τα πιο παθιασμένα ποδοσφαιρικά ταξίδια στη γη, με χάρισμα και ψυχή».

Τι θα κάνετε στην πραγματικότητα σε αυτό το ταξίδι;

Λοιπόν, υπάρχει η ευκαιρία να παίξετε ποδόσφαιρο στην παραλία με τον πρώην επιθετικό της Πορτογαλίας Nuno Gomes στη Λισαβόνα, καθώς και να πάτε σε ένα τουρνουά padel με τον Marco Materazzi στο Μιλάνο. Έπειτα, υπάρχει η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μερικές πιο περίεργες δραστηριότητες, όπως ένα εργαστήριο street art με τον ίδιο τον Cantona στη Νάπολη, εκεί που τα γκράφιτι του Μαραντόνα είναι ο παντού…, ένα μάθημα μαγειρικής με τον Emmanuel Petit ή ένα boogie και ένα τραγούδι-τραγούδι με τον Javier Zanetti, σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη!

Κάθε ταξίδι θα περιλαμβάνει την ευκαιρία να έχετε δικά σας πράγματα υπογεγραμμένα από τον ποδοσφαιριστή, καθώς και εγγυημένες θέσεις σε έναν σημαντικό αγώνα. Κατά την αποκάλυψη αυτού του προγράμματος, ο Cantona είπε: «Στόχος μας είναι να… επιτρέψουμε στους ποδοσφαιρόφιλους να ανακαλύψουν τον κόσμο και τις πόλεις του μέσω της τοπικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας του. Θέλουμε η κοινότητά μας να νιώσει την αγάπη, την αγωνία, την έκσταση, το πάθος του να είσαι ποδοσφαιρόφιλος», σύμφωνα με τους Times .

Τα ταξίδια αυτά έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν μεταξύ Νοεμβρίου 2024 και Μαΐου 2025. Εάν επιθυμείτε να παίξετε μπάλα με έναν θρύλο, μπορείτε να το κάνετε στον ιστότοπο της Looking FC!

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Πόσο κοστίζει;Τα φθηνότερα πακέτα Meet the Legend κοστίζουν από £1.812 (€2.160), και περιλαμβάνουν τετραήμερο ταξίδι στο Παρίσι, διαμονή B&B σε κεντρικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, premium εισιτήρια για την ημέρα του αγώνα, Q&A και εμπειρία με τον ποδοσφαιριστή και κάποια άλλα γεύματα (κρατήσεις στο seekdharma.com ).
  • Τα πακέτα δεν περιλαμβάνουν πτήσεις ή μεταφορές από το αεροδρόμιο. Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται και μπορούν να κανονίσουν να μοιραστούν τα δωμάτια μεταξύ τους.
  • Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους θρύλους του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό

Δείτε επίσης

Πηγή: www.travelstyle.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Air France: Η “Premium Economy” μετονομάζεται σε “Premium” τονίζοντας την αναβάθμιση της καμπίνας

admin

Συνταγή για σούπα με κολοκυθάκια

admin

Η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που μόλις στέφθηκε «Πόλη της Χρονιάς»

admin