Ελλάδα

Σύλβια Παπαδάκη: «Έχω panic button για να προφυλάξω εμένα και τα παιδιά μου»

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της πρώην Playmate, Σύλβιας Παπαδάκη, η οποία συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών της και που κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δικαστές εξέδωσαν προσωρινή διαταγή για τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της να μην την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων μέχρι την εκδίκαση των καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία. Η Σύλβια Παπαδάκη δήλωσε: «Από τον περασμένο Μάρτιο έχω εγκαταστήσει panic button, οπότε και συνέβη το κακοποιητικό συμβαν με θυματα εμενα και τη μητέρα μου, όταν ήρθε να πάρει τα παιδιά με βίαιο τρόπο. Έχει υποβληθεί μήνυση αρκετές φορές».

Και πρόσθεσε: «Με τον πατέρα των παιδιών μου υπήρξε μια διαφωνία, που δυστυχώς πήρε άσχημη τροπή. Έτσι αναγκάστηκα τον Μάρτιο να έχω panic button στο κινητό μου για να προφυλάξω τον εαυτό μου και τα ανήλικα τέκνα μου από τον ίδιο τους τον πατέρα, τον οποίο έχω μηνύσει βεβαίως και αρκετές φορές για απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές», δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Παρά τη μήνυση που υπέβαλλα στον πατέρα των παιδιών μου ως υπόπτου για αρπαγή των παιδιών στο εξωτερικό, για πιθανή ασέλγεια και πιθανή χρήση ουσιών, εκείνος πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν μία εβδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται», είπε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα, τα παιδιά βρίσκονται στην Αγγλία μετά την προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια που δόθηκε στον επιχειρηματία. Εκεί έμαθε ότι η μητέρα των παιδιών του τον μήνυσε για κακοποίησή τους.

«Είναι προφανές ότι αυτή η μήνυση υπεβλήθη σε έναν χρόνο ύποπτο, με στοιχεία τα οποία παρά τις πολλές υποσχέσεις ότι θα εμφανιστούν, μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί. Εννοείται πως από την πλευρά του πατέρα, όχι μόνο το αρνείται, αλλά αντιθέτως το θεωρεί προκλητικό, ακόμα και ως μια προσπάθεια κακού αντιπερισπασμού», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Μιχαλολιάς.

Το επόμενο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια των παιδιών είναι τον Νοέμβριο.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυψέλη: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 28χρονου – Κάλεσε το ΕΚΑΒ πριν ξεψυχήσει

admin

Σύλβια Παπαδάκη: «Ο πρώην σύντροφος πήρε τα παιδιά μου και τώρα δεν ξέρω που βρίσκονται»

admin

Ειρήνη Αγαπηδάκη: 2,5 εκατομμύρια SMS για προληπτικές εξετάσεις για καρκίνο τραχήλου της μήτρας

admin