Media

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Ποτέ δεν έχει απολυθεί κανένας εξαιτίας μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Φαίη Σκορδά, είχαν ένα ξεχωριστό διάλογο, στο ξεκίνημα του Buongiorno. Ο έμπειρος παρουσιαστής έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν.

Η Φαίη Σκορδά του έπλεξε το εγκώμιο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πήρε το λόγο στην έναρξη του Buongiorno. Οι δύο συνεργάτες αντάλλαξαν λόγια αγάπης, με την οικοδέσποινα να εκφράζει την έκπληξη που της έχει προκαλέσει η τρυφερότητα του 72χρονου καλλιτέχνη και συμπαρουσιαστή της.

«Θέλω λίγο να πω κάτι πριν ξεκινήσουμε. Δεν περίμενα να είσαι τόσο γλυκός και τρυφερός. Σήμερα στο καμαρίνι τις αγκαλιές που κάνει… μου έκανε μία αγκαλιά που κράτησε τρία λεπτά και μου έκανε τόση εντύπωση που ήθελα να το πω», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, δίνοντας πάσα στον συνεργάτη της, να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα γύρω από τον ίδιο.

«Έχει βγει ένα όνομα που δεν με αντιπροσωπεύει, πιο σοβαρά δεν έχω μιλήσει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις ποιους να ρωτάς; Τους τεχνικούς! Από το 1990 είμαι με τεχνικούς και – συγγνώμη που θα το πω αλλά έχω ολοκληρώσει την καριέρα μου – πίνουν νερό στο όνομά μου! Τους βρίσκω συνέχεια μπροστά μου, μερικοί είναι και εδώ», συνέχισε στη σύντομη τοποθέτησή του.

«Δεν έχω υψώσει τη φωνή μου ποτέ, δεν έχει απολυθεί κανείς. Έχουν βρει απάγκιο, έχουν βρει δουλειά, τρυφερότητα, πλάκα και, όποτε χρειάζεται να είμαι σοβαρός και συγκεκριμένος, είμαι. Δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστικός», ξεκαθάρισε κλείνοντας το θέμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λόγος πέφτει στον Αλέξη Παππά αν τα έφτιαξαν Αντωνά και Λιάγκας;»

admin

Η Φάρμα: Εντάσεις για το άρμεγμα αγελάδας – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

admin

Survivor: Ένα ατύχημα «παγώνει» τις δύο ομάδες – Τι θα δούμε απόψε

admin