Αθλητικά Νέα

Ο συγκινημένος Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή

Eν αναμονή της απόφασης Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον νέο προπονητή στον Ηρακλή, ο συγκινημένος Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποχαιρέτησε τους παίκτες του Γηραιού.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα (07.10.2024) στο προπονητήριο του Ηρακλή για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στον Γηραιό πάρθηκε η απόφαση απόλυσης του Έλληνα προπονητής, μετά τη νέα “γκέλα” της ομάδας, κόντρα στην Καβάλα.

Ο Σωκράτη Οφρυδόπουλος επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές και συγκινημένος τους αποχαιρέτησε, όπως έκανε και με τους άλλου συνεργάτες του στην ομάδα. Μάλιστα, τους ανέφερε ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δήλωσε σίγουρος ότι θα μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση και να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες.

Ο Ηρακλής ψάχνει τον επόμενο τεχνικό με τους οπαδούς της ομάδας. Στον Ηρακλή φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει προτίμηση στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος παραιτήθηκε από τον πάγκο του Λεβαδειακού. Παύλος Δερμιτζάκης και Μπάμπης Τεννές φέρονται να βρίσκονται στο “κάδρο”.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εθνική ποδοσφαίρου: Πρώτη προπόνηση ενόψει Αγγλίας, δεν καλεί άλλο επιθετικό ο Γιοβάνοβιτς

admin

Σάσα Βεζένκοφ για Ολυμπιακό: «Απαράδεκτη η εικόνα μας, δεν μπορούμε να είμαστε ξενερωμένοι για κάτι»

admin

Γιώργος Μπαρτζώκας: Η «φόρμα Φεβρουαρίου» που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός και το πρόβλημα του Γουίλιαμς-Γκος

admin