Media

Σεργουλόπουλος και Σταύρος Αρβανίτης καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του «The 2night show»

Για 9η σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει τα βράδια στον ΑΝΤ1 με το The 2night show και πρώτους καλεσμένους τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Σταύρο Αρβανίτη.

Στην πρεμιέρα του νέου The 2night show, απόψε Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «ποδαρικό» στη νέα τηλεοπτική χρονιά κάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο αγαπημένος παρουσιαστής μιλάει για τη ζωή του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Πώς είναι η καθημερινότητά του με τον γιο του; Γιατί δεν θέλει να μπερδεύει την προσωπική του ζωή με την τηλεόραση; Πώς είναι η συνεργασία του με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ1; Τι λέει για τη Μαρία Μπακοδήμου; Τι θα ήθελε να πει στον Μάρκο Σεφερλή;

Τέλος, δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει να διεκδικεί πράγματα, όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος, και εξηγεί τι τον έχει κάνει να βλέπει διαφορετικά καταστάσεις, που στο παρελθόν δεν τον ενοχλούσαν. 

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Σταύρος Αρβανίτης ή αλλιώς «gianadoumeti8aginei». Ο νεαρός content creator ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να δοκιμάζει περίεργες γεύσεις και να γνωρίζει διαφορετικές κουλτούρες.

Ποια είναι τα πιο ιδιαίτερα φαγητά που έχει φάει; Τι δεν θα ξαναέτρωγε ποτέ; Γιατί του αρέσει να ταξιδεύει μόνος του; Τι θα ήθελε να γευτεί και δεν τα έχει καταφέρει ακόμα; Τέλος, μαζί με τον Γρηγόρη δοκιμάζουν ιδιαίτερες γεύσεις, που θα εντυπωσίαζαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία της παρουσιάστριας σε ερώτηση για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί

admin

Survivor: Διχάζονται οι «Αετοί» – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

admin

Ο Τιμωρός – επόμενο επεισόδιο: Το πρώτο τετ α τετ του Μάρκου με την Έλλη

admin