Media

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για Δημήτρη Λάλο: «Και να το θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα»

Τους Δημήτρη Λάλο και Μαριλίτα Λαμπροπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» στο Mega, μετά το τέλος της παράστασης «Ζωρζ και Φρέντρικ: Ποιητές του ονείρου».

Οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους. «Το θέατρο είναι γεμάτο και εμείς είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Το άγχος είναι πάντα δημιουργικό για έναν ηθοποιό», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Για τη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε: «Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν υποκριτικά και όχι μόνο. Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά».

Από την πλευρά της, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λέει: «Ήταν μια εξαιρετικά απολαυστική εμπειρία. Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λάλο ήταν εξαιρετική για ακόμη μια φορά».

Τέλος, σε ερώτηση για τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν οι δυο τους αμέσως μόλις κατέβηκαν από τη σκηνή του Ηρωδείου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απάντησε: «Τώρα τι να σας πω; Πρώτον, δεν θυμάμαι και, δεύτερον, και να θυμόμουν, δεν θα σας το έλεγα».

H Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε πει πριν από λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 πως έχει τύχει να νιώσει πως κάποιος σηκώνει το τηλέφωνο του για να την τραβήξει φωτογραφία ή βίντεο «και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά ενοχλητικό. Ιδίως όταν το κάνει κάποιος κρυφά, χωρίς την άδεια σου, προσπαθώντας να δείξει ότι κάνει κάτι άλλο. Αυτό γίνεται πολύ συχνά. Δεν μου αρέσει καθόλου, όμως πια νιώθω ότι δεν μπορώ να το αποτρέψω εύκολα αυτό το πράγμα».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor: Διχάζονται οι «Αετοί» – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

admin

Ο Τιμωρός – επόμενο επεισόδιο: Το πρώτο τετ α τετ του Μάρκου με την Έλλη

admin

Η Φάρμα: Εβδομάδα «ζευγαριών» και διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε

admin