Media

Παύλος Χαϊκάλης: «Ο Μάρκος Σεφερλής έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος, δεν έχει πολιτικές πλάτες και στηρίγματα»

Ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Μάρκος Σεφερλής γνωρίζονται από παλιά. Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν όπως φαίνεται, εξαιρετικές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Το εγκώμιο του Μάρκου Σεφερλή έπλεξε ο Παύλος Χαϊκάλης σε νέες δηλώσεις του. Χαρακτήρισε τον ηθοποιό «αυτοδημιούργητο» και «αυθεντικό». Υποστήριξε πως η επιτυχία του, ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, χωρίς να υπάρχουν «πολιτικές πλάτες και στηρίγματα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τάχθηκε υπέρ του κωμικού, που βρέθηκε στο στόχαστρο, για ένα σκετς που περιελάμβανε η παράστασή του, στο Δελφινάριο. «Πιστεύω ότι ο Μάρκος θα πρέπει να σταματήσει γιατί δεν είναι καλή αυτή η διαδικασία. Επειδή τον ξέρω, είναι αλώβητος κι έχω να σημειώσω κάποια σημεία, γιατί αγαπώ και στηρίζω Μάρκο Σεφερλή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, απαρίθμησε τους λόγους που τον στηρίζει. «Είναι αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος, αυθεντικός και δεν είναι δήθεν. Δεν ασχολείται με τους άλλους, παρά μόνο με τη δουλειά του. Δεν έχει προσβάλει κανέναν συνάδελφο, δεν έχει κακολογήσει κανέναν, παρότι έχει ακούσει πάρα πολλά», σημείωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχει πολιτικές πλάτες και στηρίγματα. Δεν ζει από επιχορηγήσεις και χορηγίες, δεν έχει εναλλακτικό δήθεν θέατρο. Δεν έχει αποδομήσει έργα και συγγραφείς για να εντυπωσιάσει. Δεν στηρίχθηκε από κανέναν, όταν αντιμετώπισε πόλεμο και δύσκολες στιγμές. Για όσους μιλάνε, έχει κατορθώσει να γεμίσει για 20 χρόνια θέατρα μόνος του. Έγινε παρουσιαστής και παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση, γιατί είναι επιτυχημένος».

Κλείνοντας ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος. Τον Μάρκο τον ξέρω από μικρό παιδί. Δεν έχει καμία διάθεση να ξεφτιλίσει και να προσβάλει κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χτυπάμε τον Μάρκο και όχι τους δήθεν. Να σταματήσει αυτή η ιστορία».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τιμωρός – επόμενο επεισόδιο: Το πρώτο τετ α τετ του Μάρκου με την Έλλη

admin

Η Φάρμα: Εβδομάδα «ζευγαριών» και διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε

admin

Σεργουλόπουλος και Σταύρος Αρβανίτης καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του «The 2night show»

admin