Ελλάδα

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ελάχιστος ο Ανδρουλάκης, ποιον πήγε να σώσει η Καϊλή;

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη, που έκοψε πρώτος το νήμα στον α’ γύρο. 

Για ακόμα μια φορά, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, υποστήριξε πως το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη «ελάχιστο».

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου ήταν καλεσμένη στο «Buongiorno» του Mega και ανέφερε: «Γι΄αυτό το ΠΑΣΟΚ που υπάρχει σήμερα, είναι παιδί Σημίτη ο Ανδρουλάκης. Τον θεωρούσα ελάχιστο και πολλά άλλα. Επιλέχθηκε από ένα 30%, υπάρχει όμως ένα 70% που θέλει αλλαγή προσώπου, θέλει κάτι άλλο. Παρακολούθησα το debate, δεν με κάλυψε σε πολλά θέματα, υπάρχει μία εξωτερική πολιτική, είμαστε σε μέρες κρίσιμες, δύσκολες και επικίνδυνες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο κόσμος έχει κρίνει τον Ανδρουλάκη. Το 30% που ψήφισε Ανδρουλάκη είναι ο σκληρός πυρήνας του μεταλλαγμένου πια ΠΑΣΟΚ. Για μένα δεν είναι ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ για μένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ήταν κίνημα λαού, πατριωτικό, για τον πολίτη, για τον Έλληνα αλλά είχε και μία φωνή στο εξωτερικό και υπερηφάνεια.

Ο Ανδρέας ήταν πατριώτης, ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να το υποστηρίξει αυτό. Έχει μείνει πολύ πίσω. Δεν θα κρίνω αυτούς που σήμερα είναι “παρελθόν”, θα σχολιάσω τους δύο μονομάχους. Δεν ψήφισα φυσικά χθες (σ.σ. 06.10.2024), γιατί δεν μπορώ να πάω να ψηφίσω ένα κόμμα που είναι εχθρικό ως προς την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

«Επικαλούνται τον Ανδρέα κάθε φορά που έχει εκλογές για να χτυπήσουν στο συναίσθημα και την ιστορική μνήμη των όσων Ελλήνων έχουν. Δεν είναι τυχαίο που ο Ανδρουλάκης αβαντάρεται από την κυβέρνηση και από ένα δεξιό δημοσιογραφικό κοινό. Το 70% των νομοσχεδίων που κατέβασε η κυβέρνηση τα έχει ψηφίσει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει αντίστοιχα το 45%. Αλλά κάτι λέει αυτό. Πού τον κρατάει ο Μητσοτάκης; Γιατί είπε να σβήσουν όλα όσα έχουν γραφτεί στις συνομιλίες; Αν ήταν όλα κανονικά, θα ήταν όλα ανοιχτά τα χαρτιά. Τώρα κόπτεται να μην ανοίξει ποτέ αυτός ο διάλογος. Κάπου έχουν μπλεχτεί, κάποιος τον κρατάει και για μένα αυτό είναι ύποπτο. Είδα και την Καϊλή, που πήγε να ψηφίσει χθες. Ποιόν πήγε να σώσει; Ανδρουλάκης είναι», συνέχισε η κ. Λιάνη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είχε τονίσει πως εδώ και χρόνια δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Φροντίζει μέσα από τις δηλώσεις της, να επαναλαμβάνει πως το σημερινό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 3,9 ρίχτερ ανοικτά της Σκιάθου

admin

Απόστολος Λύτρας: Η ζωή μετά την αποφυλάκιση, ο νέος έρωτας και η μετακόμιση στη Βάρκιζα

admin

Έβρος: Βίντεο – ντοκουμέντο με τη δράση διακινητών παράνομων μεταναστών

admin