Lifestyle

Ματούλα Ζαμάνη: Το κυνηγητό στο αεροδρόμιο από δημοσιογράφους για μία της δήλωση – «Σας παρακαλώ»

Η Ματούλα Ζαμάνη δεν σχολίασε τις αντιδράσεις ορισμένων τις τελευταίες μέρες. Ευγενική με τους δημοσιογράφους, αποφάσισε να προσπεράσει τις κάμερες.

Πάντα ευγενική η Ματούλα Ζαμάνη, απέφυγε να κάνει δηλώσεις και άφησε πίσω κάμερες και δημοσιογράφους που την «πολιορκούσαν» για να αποσπάσουν ένα της σχόλιο. Η τραγουδίστρια δεν θέλει να δώσει συνέχεια στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών. Προσπαθεί να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και προφανώς θεωρεί πως η οποιαδήποτε δική της δήλωση, δεν θα συμβάλει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Ματούλα Ζαμάνη, λίγες ημέρες μετά τις αντιδράσεις για την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα που φορούσε και να την πετάξει στο κοινό, σε συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Η ερμηνεύτρια, η οποία προσπάθησε ευγενικά να αποφύγει τους ρεπόρτερ, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. «Είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ» ανέφερε αρχικά, ενώ λίγο αργότερα, στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε μιλώντας στο τηλέφωνο:

«Έλα, γίνεται αυτό… Σας παρακαλώ». «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ» είπε ξανά στο τέλος η Ματούλα Ζαμάνη, χωρίς να σταματήσει για να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις.

Στις 4 Οκτωβρίου και πάλι σε αεροδρόμια – Αθήνας και Θεσσαλονίκης – η Ματούλα Ζαμάνη είχε αποφύγει για την κίνησή της, που έδωσε τροφή για σχόλια και συζητήσεις.

Το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει την Ματούλα Ζαμάνη να τραγουδά το «Μιλώ για σένα», ένα τραγούδι που προκαλεί «πανικό» στους θαυμαστές της. Στο τέλος της ερμηνείας της, φώναξε: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση».

@papadiaa Πολιτισμός πάνω από όλα #matoulazamani #zamani #greektiktok #greektv #trashtv ♬ πρωτότυπος ήχος – Papadia Trash Tv

Τότε η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της, την πέταξε στο πλήθος και αποχώρησε από την σκηνή. Όπως ήταν φυσικό, το κοινό ξεκίνησε να ουρλιάζει και να την χειροκροτά. Οι αντιδράσεις για την κίνηση της τραγουδίστριας, άρχισαν γρήγορα να διαδέχονται η μία την άλλη.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Αλ Πατσίνο παραλίγο να πεθάνει από κορονοϊό: «Δεν είχα σφυγμό για αρκετά λεπτά»

admin

Ο Άγγελος Μπασινάς στις πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Βιβή Μπασινά – Τι είπε για το διαζύγιο

admin

Sean «Diddy» Combs: H μητέρα του σπάει τη σιωπή της – «Ο γιος μου δεν είναι τέρας, σταματήστε το λιντσάρισμα»

admin