Αθλητικά Νέα

Μπράιτον – Τότεναμ 3-2: Οι Γλάροι έκαναν απίστευτη ανατροπή και προσπέρασαν τους Λονδρέζους στην Premier League

Με μία επική ανατροπή, η Μπράιτον επικράτησε της Τότεναμ με 3-2 και προσγείωσε απότομα τους Λονδρέζους στην έβδομη αγωνιστική της Premier League.

Ένα ματς που για 45 λεπτά φαινόταν χαμένο, η Μπράιτον όχι απλά το έφερε στα μέτρα της, αλλά κατάφερε να κάνει μία τρομερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος και με 3-2 επί της Τότεναμ να πανηγυρίσει μία από τις μεγαλύτερες αν όχι τη μεγαλύτερη ανατροπή στην εφετινή Premier League.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στο «Αμεξ» το βράδυ της Κυριακής (6/10) στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής. Η Τότεναμ προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ούσα ανώτερη σε όλους τους τομείς από την αντίπαλό της και σαφώς πιο αποτελεσματική.

Κι ενώ μετά το 3-0 στο «Όλντ Τράφορντ», μία εβδομάδα νωρίτερα, οι «πετεινοί» έδειχναν ότι θα έκαναν το 2Χ2 εκτός έδρας, στην επανάληψη οι «γλάροι» ήταν καταιγιστικοί και σε λιγότερο από 20 λεπτά είχαν φέρει τα πάνω κάτω!

Με αυτό τον τρόπο απέφυγαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους και πρώτη εντός έδρας, μετά το 4-2 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παναθηναϊκός: «Ο Ρέτσος μπλόκαρε με τα χέρια τη μπάλα, πρέπει να ντρέπονται»

admin

Παναθηναϊκός: «Ο Ρέτσος μπλόκαρε με τα χέρια την μπάλα, πρέπει να ντρέπονται»

admin

Βαθμολογία Super League: Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά τις απώλειες ΑΕΚ και Ολυμπιακού, στο -7 από την κορυφή ο Παναθηναϊκός – Αποτελέσματα, φάσεις και γκολ

admin