Αθλητικά Νέα

Άρης: Συνελήφθη security του «Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπαλλήλου security στο «Κλ. Βικελίδης», επειδή επέτρεψε σε οπαδό του Άρη να εισέλθει στο γήπεδο στο ματς με τη Λαμία χωρίς να έχει εισιτήριο.

Σύμφωνα με το “Thes.gr”” ο υπάλληλος ασφαλείας, που εργαζόταν ως security στο γήπεδο του Άρη, βρισκόταν στον έλεγχο εισόδου των θεατών και επέτρεψε σε οπαδό των γηπεδούχων να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Το συγκεκριμένο άτομο -με βάση τα όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.– προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ για το θέμα:

“Απογευματινές ώρες χθες (05-10-2024), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης σε γήπεδο της πόλης κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, αντιλήφθηκαν διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας, φιλάθλου που δεν διέθετε εισιτήριο, από υπάλληλο που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα του οποίου αναγόταν ο έλεγχος εισόδου θεατών.

Ο υπάλληλος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού”.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επικό γραφικό με ναυμαχία για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

admin

Γιουβέντους – Κάλιαρι 1-1: «Γκέλα» για τη «βέκια σινιόρα» από το σημείο του πέναλτι και δοκάρι των φιλοξενούμενων στο φινάλε

admin

Ντάνι Καρβαχάλ: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιό του Ισπανού μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη

admin