Lifestyle

Άντζελα Γκερέκου για Μίμη Πλέσσα: «Οι άνθρωποι που έχουν αφήσει τέτοιο ανεξίτηλο σημάδι, δεν φεύγουν»

«Ο Μίμης Πλέσσας ήταν για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, θαύμαζε την Παιδεία και τη μόρφωση που είχε», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα που ξεψύχησε τα ξημερώματα (05.10.2024) σε ηλικία 99 χρονών, μίλησε σήμερα το πρωί (05.10.2024) η Άντζελα Γκερέκου στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμη και για την σχέση που είχε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης με τον Τόλη Βοσκόπουλο που «έφυγε» το 2021 σε ηλικία 71 χρόνων.

«Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί. Τα τελευταία χρόνια, και της ζωής του Τόλη, είχανε πολύ ουσιαστική σχέση. Δούλεψαν μαζί και σε πολλές συναυλίες ήταν εκεί. Πέρα από τη σπουδαιότητα αυτού του τεράστιου καλλιτέχνη, για εμάς και για την οικογένειά μου, είχαμε μία σχέση όπου είχαμε δεθεί», εξήγησε αρχικά.

Οπότε σήμερα είναι ο πόνος για την απώλεια ενός σπουδαίου καλλιτέχνη αλλά πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την παρακαταθήκη του. Να του ευχηθούμε καλό ταξίδι στο φως όπως και ήταν και εκείνος. Οι άνθρωποι που έχουν αφήσει τέτοιο ανεξίτηλο σημάδι, δεν φεύγουν», είπε η ηθοποιός.

Ο Μίμης Πλέσσας με την Άντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο το 2013 στο Baraonda – Φωτογραφία NDP

«Ο Τόλης θαύμαζε τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Ο Μίμης ήταν για αυτόν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, θαύμαζε την Παιδεία και τη μόρφωση που έχει», συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου για τον μεγάλο καλλιτέχνη Μίμη Πλέσσα.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μίμης Πλέσσας: «Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες» – Καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη στα social media

admin

Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα και Αντωνά: «Είναι αστείο και αμήχανο αυτό που κάνουμε, ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας»

admin

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στην Κηφισιά με ένα «μπουκέτο» μπαλόνια στο χέρι

admin