Media

Γιώργος Θαναηλάκης: «Ο ανταγωνισμός δεν με απασχολεί καθόλου, δεν τον σκέφτομαι ποτέ»

«Δεν κοιτούσα ποτέ τα νούμερα της τηλεθέασης» ομολογεί ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Για το νέο του ρόλο, στην παρουσίαση του Deal στον Alpha, καθώς και για τις συμβουλές που του έδωσε ο προκάτοχος του, Χρήστος Φερεντίνος μίλησε ο Γιώργος Θαναηλάκης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βρεθώ στο Deal. Μου είπαν να κάνω ένα δοκιμαστικό, φυσικά το έκανα γιατί δεν είχα τίποτα να χάσω αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα με επιλέξουν. Να όμως που έγινε» δήλωσε, αρχικά, ο έμπειρος αθλητικογράφος.

«Ο ανταγωνισμός δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν τον σκέφτομαι ποτέ, δεν τον είχα ποτέ στο μυαλό μου. Δηλαδή δεν κοιτούσα ποτέ τα νούμερα της τηλεθέασης», είπε.

«Με τον Χρήστο Φερεντίνο έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά, περισσότερο για να τον ρωτήσω για τα γυρίσματα και να μου δώσει κάποιες συμβουλές. Μου είπε “μην φοβάσαι τίποτα, οι άνθρωποι του Alpha είναι εξαιρετικοί και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ, σου έχω εμπιστοσύνη και θα τα πας καλά. Προχώρα και μη σκέφτεσαι τίποτα” μου είπε»  συμπλήρωσε ο Γιώργος Θαναηλάκης στον Alpha.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «To πρωινό πρόγραμμα με παιχνίδια θα σκίσει»

admin

Λυδία Φωτοπούλου: «Κατάλαβα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει λίγο νωρίτερα τηλεόραση»

admin

Ταμπού – επόμενα επεισόδια: Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει τους αδερφούς Καρτάλη

admin