Media

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Όποιος με βλέπει και ξερνάει ας αλλάξει κανάλι»

Αναφορικά με την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη που έβγαλε την μπλούζα της «στο πικ» της συναυλίας της, τοποθετήθηκε on air η Ναταλία Γερμανού.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» σχολιάστηκε σήμερα (05.10.2024) η στιγμή που η Ματούλα Ζαμάνη την ώρα που το κοινό την αποθέωνε στη συναυλία της, «γιόρτασε» βγάζοντας την μπλούζα της και αποχωρώντας από την σκηνή.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε η σπουδαία τραγουδίστρια τα τελευταία 24ωρα.

«Σε όποιον αρέσει… Κανένας δεν υποχρεώνει. Η Ματούλα Ζαμάνη δεν υποχρεώνει κανέναν να του αρέσει. Ο κόσμος όμως που είναι εκεί, γουστάρει και είναι εκεί γιατί του αρέσει αυτό που βλέπει και για τη φωνή της γιατί μην ξεχνάμε, είναι τραγουδίστρια», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Η αισθητική είναι κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό, δηλαδή εγώ, αυτή τη στιγμή που υπάρχω και υφίσταμαι σαν παρουσιάστρια μπορεί να προσβάλλω την αισθητική μεγάλου μέρος των τηλεθεατών και μπορεί να αρέσω σε ένα άλλο εξίσου μεγάλο μέρος των τηλεθεατών», πρόσθεσε.

«Για αυτό υπάρχει το λεγόμενο τηλεκοντρόλ. Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «To πρωινό πρόγραμμα με παιχνίδια θα σκίσει»

admin

Λυδία Φωτοπούλου: «Κατάλαβα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει λίγο νωρίτερα τηλεόραση»

admin

Ταμπού – επόμενα επεισόδια: Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει τους αδερφούς Καρτάλη

admin