Μουσική

Η Αναστασία κυκλοφορεί τη νέα της ερωτική μπαλάντα «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μας ταξιδεύει στις Κυκλάδες | Hit Channel Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι της Αναστασίας, με τίτλο Αγάπη Μου Με Διώχνεις, κυκλοφορεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. Το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας μας χαρίζει μια δυναμική ερωτική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και πάθος, που σίγουρα θα γίνει το νέο αγαπημένο τραγούδι κάθε ρομαντικής μουσικής λίστας.

Το Αγάπη Μου Με Διώχνεις είναι μια δημιουργία του Γιώργου Καλογεράκου (G-Kal), με την παραγωγή να επιμελείται ο Mike Stathakis, CEO της Golden Records. Με τη μοναδική της φωνή, η Αναστασία απογειώνει τους τρυφερούς στίχους και χαρίζει στους fans της ένα υπέροχο μουσικό δώρο, που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Minos EMI, Universal Music.

Εκτός από το νέο single, η ίδια μέρα θα φέρει και το επίσημο videoclip του Αγάπη Μου Με Διώχνεις. Το βίντεο αναμένεται να μας μαγέψει με τις πανέμορφες ελληνικές εικόνες από τις Κυκλάδες, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη ομορφιά των νησιών. Ο σκηνοθέτης Bodega, που έχει ήδη συνεργαστεί με την Αναστασία για το επιτυχημένο Σιγά Το Πράμα στο Μαρόκο, καταφέρνει για άλλη μια φορά να δημιουργήσει ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα της μουσικής με την φυσική ομορφιά της Ελλάδας.

– Advertisement –

Η Αναστασία συνεχίζει να ξεχωρίζει στη μουσική σκηνή με τις αισθαντικές ερμηνείες της και το Αγάπη Μου Με Διώχνεις δεν αποτελεί εξαίρεση. Ετοιμαστείτε να το προσθέσετε στη λίστα σας!

Μην χάσετε το νέο single και το videoclip της Αναστασίας!

– Advertisement –


Πηγή: gr.hit-channel.com

Σχετικές αναρτήσεις

Μίμης Πλέσσας: Το Τεράστιο Κληροδότημα του Μεγάλου Έλληνα Συνθέτη (RIP) | Hit Channel Ελλάδα

admin

Η Alexandra Sieti επιστρέφει με το νέο της τραγούδι “WINTER” – Ένα δυναμικό Music Video | Hit Channel Ελλάδα

admin

Μελίνα Ασλανίδου και η Μαγευτική Ερμηνεία του «Όταν Οι Καρδιές Χωρίζουνε» | Hit Channel Ελλάδα

admin