Ελλάδα

Βόλος: Η μητέρα του 31χρονου είχε υποπτευθεί τον γιο της ως τον serial killer των αδέσποτων ζώων

Ακόμα και η ίδια του η μητέρα του, όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ως τον serial killer που έσφαζε αδέσποτα ζώα στο Βόλο, έσπευσε στις αστυνομικές αρχές. 

Η μητέρα του σφαγέα αδέσποτων ζώων στον Βόλο, κατέθεσε ότι και η ίδια είχε υποπτευτεί τον 31χρονο γιο από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι θανατώσεις των τετράποδων

Ο κατηγορούμενος, βρέθηκε σήμερα (04.10.2024) ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, για τα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται και συγκεκριμένα για τα 2 μαχαίρια που βρέθηκαν στο σπίτι του όπως και για την μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όσο για τις κακουργηματικές πράξεις, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προέρχεται από μία πολύ σοβαρή και αξιοπρεπή οικογένεια του Βόλου και όλοι είναι συντετριμμένοι από τις απάνθρωπες πράξεις του δικού τους ανθρώπου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του 31χρονου κατηγορούμενου, μιλούν για δύο γονείς που ήταν διαρκώς πάνω από το παιδί τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Είχαν ζητήσει τη νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα» 

Όπως αναφέρουν στο newsit.gr πρόσωπα από το περιβάλλον του δράστη, η μητέρα του 31χρονου άρχισε να υποψιάζεται τον γιο της, όταν δημοσιοποιήθηκε στα μέσα η είδηση με τον Βολιώτη άνδρα που θανατώνει αδέσποτα ζώα.

Μάλιστα την ημέρα της σύλληψης του ως υπόπτου, η ίδια πήγε στις αρχές για να δηλώσει τις υποψίες που είχε για το παιδί της.

Πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο άνδρα να βρίσκεται σε σύγχυση και να μην έχει αντιληφθεί τις αποτρόπαιες πράξεις του. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του χθες ο συνήγορος υπεράσπισης του, Νίκος Μόσχος, ο εντολέας του έχει ένα βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό, για το οποίο λάμβανε αγωγή.

Το χρονικό διάστημα, όμως, που διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, δεν έπαιρνε κάποια αγωγή. Μάλιστα, στο παρελθόν οι ίδιοι του οι γονείς, είχαν ζητήσει την ακούσια νοσηλεία του από τον Εισαγγελέα την οποία και πέτυχαν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο 31χρονος κατηγορείται για τη θανάτωση έξι αδέσποτων ζώων και των τραυματισμών τριών ακόμα .

Φωτογραφιζόταν αγκαλιά με σκύλο

Ως καλό παιδί, ήρεμο χαρακτήρα και κυρίως φιλόζωο άτομο, παρουσιαζόταν ο 31χρονος σε φίλους και γνωστούς. Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και μία φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που είναι αγκαλιά με σκύλο φίλης του, με την γυναίκα, να πέφτει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

«Ο σκύλος μου δεν ξεκολλούσε από πάνω του. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια», δήλωσε στο newsit.

Μία ακόμη φίλη του μιλά στο newsit.gr και περιγράφει τον 31χρονο άνδρα ως έναν φυσιολογικό και ήρεμο χαρακτήρα που δεν έδωσε ποτέ δικαίωματα.

«Δουλεύαμε μαζί σεζόν ένα καλοκαίρι, εκείνος ήταν σερβιτόρος. Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ένας πολύ ήρεμος χαρακτήρας, κλειστός άνθρωπος θα έλεγα. Κοίταγε την δουλειά του και τίποτα παραπάνω. Δεν τον είχα για τέτοιον άνθρωπο, ότι θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν φαινόταν κακό παιδί. Φερόταν πολύ φυσιολογικά, όσο διάστημα τον συναναστράφηκα. Στην δουλειά του ήταν σωστός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος είναι άνεργος και έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛ.ΑΣ.: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας μετά την αυτοκτονία του 29χρονου κρατούμενου

admin

Κακοκαιρία Cassandra: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους των Φιλιατών για επικίνδυνα φαινόμενα

admin

«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομα τυχερά παιχνίδια

admin