Media

Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός συναντήθηκαν πριν τις πρεμιέρες τους – Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός δίνουν μάχη για την τηλεθέαση, αλλά παραμένουν φίλοι. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνάντηση που είχαν προ ημερών.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο Happy Day για τους νέους και τους παλιούς της συνεργάτες, τη συνάντηση με τον Κώστα Τσουρό πριν από την πρεμιέρα της, αλλά και της δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα. «Χτυπάω ξύλο και ο Άγγελος και η Ελιάνα κούμπωσαν καταπληκτικά στην εκπομπή. Είναι δύο παιδιά τα οποία από την πρώτη μέρα δουλεύουν απίστευτα πολύ».

Για το αν πονάει ο «αποχωρισμός» με τον Κώστα Τσουρό, τόνισε: «Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, είδα τον Τσουρό, τον αγκάλιασα και του λέω “μου λείπεις ρε γαμώτο” και το ένιωθα. Σου λείπουν κάποιοι άνθρωποι που έχεις αγαπήσει και εκτιμήσει, όπως ο Κώστας και αυτό δεν θα αλλάξει, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη χαρώ που έχει τη δική του εκπομπή και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα κι ας είναι και απέναντι. Θα ήμουν τέρας εγωισμού».

«Όντως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Πραγματικά το αποδέχομαι. Αν είναι κάποιος που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, τον θαυμάζω κι αυτός δεν με γουστάρει, θα προσπαθήσω να καταλάβω τον λόγο και αν θεωρήσω ότι είναι δικαίο που δεν με γουστάρει θα κάνω πίσω, αλλά θα προσπαθήσω να τον κερδίσω», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Για τη δήλωση της Εβελίνας Νικόλιζα ότι δεν της έστειλε μήνυμα πριν από την πρεμιέρα, ξεκαθάρισε: «Την ημέρα που ξεκίνησαν τα παιδιά είχαμε ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι επειδή είχαμε μιλήσει στη γιορτή μου, λίγες ημέρες πριν και μου έγραψε και καλή αρχή και της είπα το ίδιο. Είχα μείνει σε αυτό. Ίσως έχει δίκιο ότι έπρεπε να πω ένα καλή αρχή, αλλά είμασταν σε τόση τρέλα εκείνο το Σάββατο».

«Δεν με έχουν απογοητεύσει συνεργάτες μου. Δέχομαι τους ανθρώπους όπως είναι. Προχωράω και διατηρώ καλές σχέσεις με όλους», τόνισε. Για την προσωπική της ζωή αρκέστηκε να πει: «Είμαι καλά, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Η Θάλεια αναζητά αποδείξεις για την απιστία του Παύλου

admin

Κατερίνα Τσάβαλου: Ήξεραν όλοι για τον χωρισμό μου και κανείς δεν είπε τίποτα

admin

Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: Ήθελα πολύ το άλλο μου μισό

admin