Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν είναι «αντάρτικο» η νέα ερώτηση γαλάζιων βουλευτών προς την κυβέρνηση

Ξεκινάει αυτή των ώρα στην Βουλή, το «μασάζ» του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στους βουλευτές της ΝΔ σχετικά με την κυβερνητική πολιτική για την Υγεία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσερχόμενος στην συνεδρίαση που γίνεται μια ημέρα μετά την κατάθεση της ομαδικής Ερώτησης των 8 βουλευτών της ΝΔ για την επέκταση της δωρεάν χορήγησης φαρμάκων στους χαμηλοσυνταξιούχους, δήλωσε ότι την θεωρεί πολύ χρήσιμη ερώτηση. “Ήταν πολύ καλή και σε καλό ύφος” και ανέφερε πως την “μετράμε και εάν υπάρχει το οικονομικό περιθώριο θα γίνει αποδεκτή”.

Προς ώρας όμως αυτή βρίσκεται στο στάδιο της αποτίμησης του κόστους.

Ο υπουργός, υπεραμύνθηκε του δικαιώματος και “των βουλευτών της συμπολίτευσης στο να καταθέτουν ερωτήσεις και αυτό δεν είναι μόνο δικαίωμα των βουλευτών της Αντιπολίτευσης”.

Ερωτηθείς, εάν είναι έτοιμος να δεχθεί δύσκολα ερωτήματα και θέματα από τους βουλευτές της ΝΔ απάντησε “αλήθεια, με ξέρετε εμένα, να αποφεύγω να τοποθετηθώ σε δύσκολα ερωτήματα;”.

Ο κ. Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του στο περιστύλιο, αυτό που θέλησε να περάσει ήταν όπως και ο χθεσινός σχολιασμός του Μαξίμου ότι η Ερώτηση των “8” δεν θα πρέπει να θεωρείται ως αντάρτικο αλλά ότι κινείται εντός του κοινοβουλευτικού πλαισίου και της βουλευτικής αποστολής

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κασσελάκης έβαλε πάλι «μπουρλότο» στο ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος χωρίς να το πει

admin

Άννα Διαμαντοπούλου: Το τριπλό σχέδιο για την Ελλάδα, την κοινωνία και το ΠΑΣΟΚ

admin

Παύλος Γερουλάνος: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου επιτίθεται γιατί κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις»

admin