Media

«Σκοτωμός» στο Πρωινό για την Ματούλα Ζαμάνη – Απείλησε να φύγει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Οι συζητήσεις για την Ματούλα Ζαμάνη συνεχίζονται και πολλές φορές το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανεβαίνει στα ύψη. Η Φωτεινή Πετρογιάννη έριξε λάδι στη φωτιά.

Χαμός επικράτησε για ακόμα μία φορά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με αφορμή την Ματούλα Ζαμάνη, που έβγαλε τη μπλούζα της επί σκηνής σε συναυλία. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έγινε «μπάχαλο» το πλατό, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα σε Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα και Αφροδίτη Γραμμέλη.

Άρια Καλύβα: Εγώ έκανα το σχόλιό μου, πως δεν μου αρέσει αυτή η κίνηση και έχω εξηγήσει γιατί. Και δεν ξέρουμε τα τραγούδια της κυρίας Ζαμάνη.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Πρόβλημά σου άμα δεν τα ξέρεις.

Άρια Καλύβα: Είμαστε υποκριτές, είμαστε θύματα της πολιτικής ορθότητας.

Φωτεινή Πετρογιάννη:  Αν είσαι εσύ υποκρίτρια, με το καλό να είσαι…

Άρια Καλύβα: Πότε ακούστηκε η κυρία Ζαμάνη; Όταν έβγαλε τη μπλούζα της. Αυτό δεν είναι υποκρισία;

Φωτεινή Πετρογιάννη:  Την ενδιαφέρει τη Ματούλα Ζαμάνη αν την ξέρεις εσύ, νομίζεις;

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Είπε στην Άρια Καλύβα, που της ζήτησε να της πει τρία τραγούδια της Ζαμάνη: «Δεν θα σου αποδείξω εγώ το τι είμαι. Τι είσαι; Εισαγγελέας; Μη το συνεχίζεις από χθες. Εμένα, ούτε ο Λιάγκας ούτε εσύ θα μου χρεώσετε πολιτική ορθότητα. Εγώ είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη κι έχω την άποψή μου, Γιώργο, και είναι προσβλητικό αυτό που είπες».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαι από τους λίγους στην Ελλάδα που δεν κρύβονται, όταν θέλω να πω κάτι, το λέω. Μη το λες τώρα για να γίνει ντόρος. Δεν στοχοποίησα κανέναν.Ο Σπύρος Μπιμπίλας αγανακτισμένος είπε:

«Να σας πω, επειδή δεν μου αρέσει αυτό το κλίμα που τσακώνεστε μεταξύ σας, ή θα τα βρείτε ή θα φύγω, δεν γίνεται αυτό! Ήρθα εδώ να σας πω πέντε πράγματα που θα με ρωτήσετε, δεν έχω όρεξη να σας βλέπω να τσακώνεστε».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα

admin

Survivor: Σε ποια ομάδα θα μπει ο νέος παίκτης – Τι θα δούμε απόψε

admin

Σπύρος Μπιμπίλας σε Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί παίζετε το πλάνο με τη Ματούλα Ζαμάνη 100 φορές;»

admin