Lifestyle

Η Sabrina Carpenter απάντησε στα αρνητικά σχόλια που τη θέλουν να τραγουδά playback στις συναυλίες της

Με ένα σχόλιο στο Tiktok, η τραγουδίστρια Sabrina Carpenter αποστόμωσε όλους όσους την κατηγορούν ότι τραγουδά playback στις συναυλίες της.

Η γνωστή Αμερικανή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok από την περιοδεία της, με τίτλο «Short n’ Sweet». Το κλιπ έχει συγκεντρώσει ήδη εκατομμύρια προβολές, με το κοινό της να την αποθεώνει. Η Sabrina Carpenter άφησε ένα σχόλιο αναφερόμενη στις συναυλίες της και στις φήμες ότι δεν τραγουδάει live.

«Τραγουδάει ποτέ ζωντανά;», έγραψε κάποιος, με την τραγουδίστρια να μην αφήνει αναπάντητο το σχόλιό του, καθώς δεν είναι το μόνο που αναφέρεται στις φωνητικές της ικανότητες.

«Τραγουδάω 100% ζωντανά σε κάθε συναυλία μου, θα ήθελες να μιλήσεις με τους ηχολήπτες μου;», απάντησε η Σαμπρίνα Κάρπεντερ.

@riiano7 Replying to @Blossom 🥲#shortnsweet #shortnsweetnewyork #madisonsquaregarden #newyork #sabrinacarpenter #shortnsweettour #ny #sabrinacarpeneterlive #sabrinacarpenterconcert #sabrinacarpen #pleasepleaseplease ♬ original sound –

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έγινε γνωστή από την υποκριτική της καριέρα στο Disney Channel και τα τελευταία χρόνια όποο τραγούδι της κυκλοφορήσει γίνεται αμέσως viral.

Είναι μόλις 25 και ήδη οι συναυλίες της γίνονται σε λίγα λεπτά sold out. Η ίδια βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό Ιρλανδό ηθοποιό Barry Keoghan.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος γίνονται και πάλι «Απαράδεκτοι» – Το απολαυστικό σκετσάκι τους

admin

Εύη Βατίδου: «Ρε συ, έχω παιδιά» – Έβαλε τα κλάματα για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

admin

Θοδωρής Κατσαφάδος: Η απίθανη ιστορία με τη Ρένα Βλαχοπούλου – «Την θυμάμαι να μας φτιάχνει καφέδες»

admin