Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Χάρης Δούκας – Παύλος Γερουλάνος σε ανοιχτές συγκεντρώσεις στην Αθήνα

Τις κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις τους πραγματοποιούν απόψε στην Αθήνα οι Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος, τέσσερα 24ωρα πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου στο ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας πραγματοποιεί την κεντρική πολιτική εκδήλωση του, στην Αθήνα και ειδικότερα στο γυμναστήριο του Πανελληνίου.

Ο Χάρης Δούκας διεκδικεί την προεδρία του κινήματος με σύνθημα «Ενώνουμε Δυνάμεις, κερδίζουμε όλοι μαζί την ελπίδα στις 6 Οκτώβρη!», τονίζει ότι χρειάζεται ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, συμμετοχικό, πλειοψηφικό που θα οδηγήσει προς μία προοδευτική διακυβέρνηση και τον εκδημοκρατισμό της εξουσίας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, από την οδό Σταδίου, μπροστά στην Παλαιά Βουλή, αναπτύσσει τα δικά του επιχειρήματα υπέρ της υποψηφιότητάς του, ως τη βέλτιστη επιλογή για την προεδρία του κινήματος στις εκλογές της Κυριακής.

«Ήρθε η ώρα» για πορεία νίκης του ΠΑΣΟΚ και αναγέννησης της χώρας, διαμηνύει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ζητά την ψήφο για αλλαγή ηγεσίας και νέα πορεία νίκης, με βάση το τρίπτυχο «Σχέδιο για την κοινωνία-Κόμμα που ακούει την κοινωνία- Ενότητα με προοπτική».

Από τη δική της πλευρά, η επίσης υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου, Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε απόψε στο Open για την υποψηφιότητά της, τις απαιτήσεις του κόσμου και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. «Πιστεύω ότι έχω πρωθυπουργικά χαρακτηριστικά», τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Χάρης Δούκας: Δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι της ΝΔ, είμαι ένας από εσάς

admin

Παύλος Πολάκης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και δικό μου λάθος – Αν ήθελα κόμμα θα το είχα κάνει από το 2023

admin

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Παύλος Γερουλάνος: Ζητώ την ψήφο σας για αλλαγή ηγεσίας και νέα πορεία νίκης

admin