Αθλητικά Νέα

Κέντρικ Ναν για Ολυμπιακό: «Έπρεπε να φέρουν καλύτερους παίκτες»

Ο Κέντρικ Ναν κατέκτησε τη Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ήταν ο MVP της σεζόν και ο… υπαίτιος για τη φετινή ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο Eurohoops, ο Κέντρικ Ναν τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να φέρει καλύτερους παίκτες για να ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος έχει κερδίσει το σεβασμό των οπαδών των Πειραιωτών.

Οι δηλώσεις του Ναν

«Νιώθω ότι ήμουν εγώ ο MVP της σεζόν. Τόσο απλά. Ήρθα και μεταμόρφωσα την ομάδα. Μας έδωσα την σπίθα, την ενέργεια που χρειαζόμασταν, την αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες μου. Και το κατάφερα και στις δυο πλευρές του παρκέ».

Για τις μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός: «Φυσικά και θέλω τον ανταγωνισμό. Ο καλύτερος ανταγωνισμός μού βγάζει το καλύτερο, όπως και στους συμπαίκτες μου. Είναι διασκεδαστικό, είναι ανταγωνισμός. Και το απολαμβάνουμε. Ο Φουρνιέ είναι ένας βετεράνος. Ήταν μία καλή κίνηση από τον Ολυμπιακό. Έφεραν έναν εξαιρετικό παίκτη με εμπειρία. Και το χρειάζονταν. Προφανώς, θέλουν κι εκείνοι να κερδίσουν. Οπότε έπρεπε να φέρουν καλύτερους παίκτες. Εγώ είμαι εδώ για έναν ακόμα γύρο, θα είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη, πολύ πιο ενδιαφέρουσα».

Για την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου: «Νιώθω τον σεβασμό τους. Μου δείχνουν μεγάλο σεβασμό και αγάπη σε όλη την πόλη. Πάντα το αναφέρουν “μπορώ να έχω μία φωτογραφία; Αλλά δεν είμαι Παναθηναϊκός, είμαι Ολυμπιακός”. Είναι σημάδι ότι με σέβονται, ότι σέβονται τα παιχνίδι μου, τι φέρνω στην ομάδα μου. Είναι τιμή για το ταλέντο μου και την δουλειά που ρίχνω. Βλέπω την αντιπαλότητα και το πώς δεν αρέσει ο ένας στον άλλον. Μπορούν να είναι φίλοι, αλλά αν είσαι στην μία πλευρά, δεν περνάς την γραμμή για να πας στην άλλη. Είναι δείγμα σεβασμού και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Ο Κέντρικ Ναν αποκτήθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε το γκολ της βραδιάς στο Champions League

admin

Προμηθέας – Νίμπουργκ 78-86: Ήττα για τους Πατρινούς στην πρεμιέρα τους στο Basketball Champions League

admin

Ολυμπιακός – Μπράγκα: Ο Αντρέ Όρτα συγκινήθηκε με τοιχογραφία στο Καραϊσκάκης για την κατάκτηση του Conference League

admin