Media

Stan: Το ζευγάρι είναι καλό να τα λύνει μέσα στη σχέση

«Δε θα σας πω τον πιο συχνό λόγο που τσακωνόμαστε, καλό είναι αυτά τα ζευγάρια να τα κρατάνε μεταξύ τους» δήλωσε ο Stan.

O Stan παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον τον οποίο διαχειρίζονται με τη σύζυγό του τους τσακωμούς τους.

«Θεωρώ ότι ο σύντροφος του κάθε ανθρώπου είναι ο καθρέφτης του και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου. Και γι’ αυτό με βλέπετε τόσο ήρεμο, γιατί μου μεταδίδει τέτοια ηρεμία» είπε αρχικά για τη σύζυγό του, Βέρα Σωτηροπούλου ο Stan.

«Δε θα σας πω τον πιο συχνό λόγο που τσακωνόμαστε, καλό είναι αυτά τα ζευγάρια να τα κρατάνε μεταξύ τους. Και γενικότερα, είναι καλό να μη τα συζητάνε με κανέναν» σημείωσε.

 

«Οτιδήποτε αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι καλό είναι να το λύνει μέσα στη σχέση. Όταν το μαθαίνει ένας, το μαθαίνουν δέκα μετά κι αυτό ξεφεύγει. Aυτά είναι tips για τους παντρεμένους» πρόσθεσε ο Stan.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Ο Παύλος κάνει τα πάντα για να χωρίσει την κόρη του από τον Αργύρη

admin

Ιουλία Καλλιμάνη: Είμαι πολύ κοντά στον Θεό, μου απαλύνει τη ψυχή

admin

Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: Υπέφερε τρία χρόνια, είχε μεταστάσεις και έκανε το ένα χειρουργείο μετά το άλλο

admin