Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 14χρονο μέσα στις τουαλέτες του σχολείο του και έριξαν μπουνιά και στην μητέρα του

Το bullying που ζει ένας 14χρονος από τους συμμαθητές του στο 1ο Γυμνάσιο Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού, προκαλώντας τρόμο για την βαρβαρότητα που μπορεί να δείξουν τα ανήλικα παιδιά.

Ο αγανακτισμένος πατέρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Status FM» και αποκάλυψε πως ο γιος του πέφτει θύμα bullying από όταν πήγαινε Δημοτικό.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που τάραξε ακόμη περισσότερο την οικογένεια του μαθητή, έγινε πριν από λίγο διάστημα, όταν το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο 14χρονους και έναν 15χρονο μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

«Ο ένας κρατούσε την πόρτα, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος κρατούσε τσίλιες», κατήγγειλε.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης δεν τελειώνει εκεί, μιας και όπως δήλωσε ο ίδιος, η μητέρα του γιου του δέχθηκε μπουνιά από μαθήτρια την περασμένη Παρασκευή ενώ οι συμμαθητές του 14χρονου τον αποκαλούσαν «ρουφιάνο και μπατσόφιλο».

Αν και οι γονείς έκαναν καταγγελία για τα περιστατικά, το σχολείο και η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους απέβαλαν χωρίς να τους διαγράψουν από το συγκεκριμένο σχολείο.

«Πήραν αποβολή αλλά δεν άλλαξαν σχολικό περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας δήλωσε πως τρέμει μην προκύψει κάποια βεντέτα σε βάρος του παιδιού του καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να κινηθεί νομικά.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά στην Κορινθία: Δορυφορική εικόνα με τον καπνό που έφτασε 340 χλμ μακριά από την Κρήτη

admin

Φωτιά στην Κορινθία: Ολονύχτια και σκληρή μάχη με τις διάσπαρτες εστίες – Στάχτη έγιναν 50.000 στρέμματα

admin

Πόρτο Ράφτη: Φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτίριο

admin