Media

Survivor: Ο Γιάννης Γρυμανέλης ξεσπά στους συμπαίκτες του – «Εγώ θα λέω ποιος θα παίζει και πότε θα παίζει»

Το Survivor συνεχίζεται και μαζί οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες που παίρνουν μέρος στο ριάλιτι. Οι δυσκολίες με το πέρασμα των ημερών αυξάνονται. O Γιάννης Γρυμανέλης εμφανίστηκε εκνευρισμένος.

O Γιάννης Γρυμανέλης αντέδρασε έντονα στο χθεσινό επεισόδιο (30-09-2024) του «Survivor» και δεν κατάφερε να κρύψει κάποια στιγμή τον θυμό του. Οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν και πάλι στον στίβο μάχης, με τον αρχηγό των Κίτρινων να κάνει δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα. «Έχουμε πολλή ανάγκη από φαγητό, εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση».

«Με ένα κιλό ρύζι δεν ξέρω πώς θα βγει η εβδομάδα, έχω σοβαρό πρόβλημα. Το μετέφερα στην ομάδα μου και από σήμερα θα πάρω επάνω μου και την επιλογή παικτών», είπε αρχικά ο παίκτης και πρόσθεσε:

«Δεν τους το είπα πριν, το ανακοινώνω τώρα. Εγώ θα λέω ποιος θα παίζει, πότε θα παίζει και πώς θα παίζει, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Έχουν γίνει πολλά λάθη!

Επικεντρωνόμαστε στο ποιος θα παίξει και όχι στο πώς. Μας λείπει η στρατηγική. Πεινάω πάρα πολύ και σε αυτή τη φάση προτιμώ να είχα ένταση και προβλήματα στην καλύβα αλλά το στομάχι μου γεμάτο».

Λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας ξέσπασε, θέλοντας να βάλει μία τάξη στις «Τίγρεις» και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είπαμε μια φορά να μην το συζητήσουμε και να το πάρω πάνω μου! Δεν το ‘χω κάνει μια φορά στις δυο βδομάδες τώρα! Ναι, πάνω μου θα το πάρω! Δεν έχουμε χρόνο! Πρέπει να βγάλω το ματσάρισμα! Δεν ακούω τίποτα άλλο!».
Αργότερα, στο προσωπικό του cue τόνισε:

«Η Γεωργία με έβγαλε από τα ρούχα μου, έχω προσπαθήσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Θα ‘μαι κοφτός από δω και πέρα».

Παρά τα έπαθλα και τις εκπλήξεις, πολλοί παίκτες πληγώθηκαν από την χθεσινή ψηφοφορία στο reality επιβίωσης.

Μέσα σε αυτούς και ο Βλαδίμηρος, όπου «έσπασε» τη σιωπή του καθώς δεν περίμενε να τον ψηφίσει η ομάδα του.

«Υπάρχει στεναχώρια από χθες. Πρέπει να καταλάβω ότι είμαι σε ένα παιχνίδι και δεν υπάρχουν οικογενειακές φιλίες», είπε.

Ένταση υπάρχει και στους Πράσινους καθώς τα μέλη της ομάδας είναι έξαλλα με την Εκατερίνα.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Grand Hotel – επόμενο επεισόδιο: Ο Πέτρος ανακαλύπτει την κρυφή σχέση Ρήγα – Βασιλικής

admin

Φάρμα: Το κοτέτσι και η δοκιμασία επάθλου – Τι θα δούμε απόψε

admin

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχω γενέθλια ίδια μέρα με τη Μόνικα Μπελούτσι

admin