Αθλητικά Νέα

Η Τουρκάλα ηθοποιός Μελίσα Παμούκ ήρθε με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα, έχοντας στο πλευρό του και τη σύζυγό του, Μελίσα Παμούκ, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Η Μελίσα Παμούκ είναι ιδιαίτερα γνωστή στη χώρα της, έχοντας αναδειχθεί Miss Τουρκία το 2011, πριν ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού, συμμετέχοντας σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως οι ταινίες «GDO KaraKedi» και «Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit». Μέσα στο 2024 παντρεύτηκε με το νέο παίκτη του Ολυμπιακού, Γιουσούφ Γιαζιτσί και πλέον οι δυο τους περιμένουν να γίνουν σύντομα γονείς, αφού η ίδια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Παρόλα αυτά, δεν απέφυγε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να στηρίξει τον διεθνή Τούρκο ποδοσφαιριστή και μάλιστα βρέθηκε και στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, κάνοντας σχετική ανάρτηση στο instagram.

Η πρόταση γάμου του Γιουσούφ Γιαζιτσί στην Μελίσα Παμούκ έγινε στο Παρίσι την περασμένη χρονιά, με την Τουρκάλα ηθοποιό να μένει φέτος εκτός δουλειάς, εξαιτίας της εγκυμοσύνης και να μετακομίζει πια στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα γκολ της Ένωσης με φυσικό ήχο από την OPAP Arena

admin

Η Κατερίνα Καινούργιου τραγούδησε σύνθημα της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

admin

Ο Νορντίν Άμραμπατ έγινε ο δεύτερος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για την ΑΕΚ

admin