Media

Δημήτρης Πανόπουλος: Με τη Ναταλία Γερμανού χτίσαμε σχέση αμοιβαίας εκτίμησης

Πολύς λόγος έγινε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν για τις σχέσεις ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Πανόπουλο, με αφορμή κυρίως δηλώσεις της παρουσιάστριας για την… άποψη που είχε για τον τότε συνεργάτη της στην αρχή της συνεργασίας τους στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

Φέτος, ο Δημήτρης Πανόπουλος έχει φύγει από την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού και μαζί με τον Θανάση Πάτρα παρουσιάζουν τους Weekenders. Με αφορμή την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο νεαρός παρουσιαστής μίλησε στη Real life και για τη σχέση του με την πρώην συνεργάτιδά του.

Συνεργάστηκες με τη Ναταλία Γερμανού για αρκετά χρόνια. Ποια είναι η σχέση σας σήμερα;

Η Ναταλία μού έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ήταν η μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η αλλαγή. Κυρίως γιατί στην ψυχαγωγία πρέπει να δείξεις κομμάτια του χαρακτήρα σου, ενώ στην ενημέρωση ως ρεπόρτερ πρέπει να μεταφέρεις μόνο γεγονότα.

Είναι άλλος κόσμος. Άρα από τη συνεργασία αυτή κατάφερα να μπω στον κόσμο της ψυχαγωγίας και να μάθω πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων που συνεργαστήκαμε για τρία χρόνια και πιστεύω ότι χτίσαμε μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, που φυσικά δεν τελειώνει με το τέλος της συνεργασίας.

Μετάνιωσες ποτέ για την απόφαση σου να ασχοληθείς με την ψυχαγωγία;

Καθόλου. Νομίζω ότι το infotainment αποτυπώνει καλύτερα το ποιος είμαι. Ο συνδυασμός, δηλαδή, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Και στη ζωή μου μπορώ να βρω ενδιαφέρον και στα δύο. Δεν είμαστε μονοδιάστατοι άνθρωποι, άρα θα έλεγε κάποιος ότι είναι το πιο λογικό να υπάρχουν εκπομπές που τείνουν να γίνουν infotainment.

Σε πραγματικές συνθήκες όμως είναι δύσκολο να φτιάξεις το σύνολο που θα το υπηρετήσει αυτό το είδος. Από τη μικρή μου εμπειρία νομίζω ότι, εάν αυτή η συνταγή δεν δέσει, κινδυνεύεις να εκτεθείς.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις

admin

Εύη Βατίδου: Δεν πρόκειται να πάρω πίσω τη δήλωσή μου για τη Δανάη Μπάρκα, απευθύνεται σε overweight κοινό

admin

Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Άγιο Έρωτα: Το στοίχημα είναι μεγάλο για όλους τους ηθοποιούς

admin