Media

Μαρία Ηλιάκη: Η επιθυμία για επιστροφή στην τηλεόραση και το σχόλιο για την Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μαρία Ηλιάκη όχι μόνο δεν έχει αποκλείσει την επιστροφή στην τηλεόραση, αλλά όπως δήλωσε το επιθυμεί. Είπε μεταξύ άλλων, πως η Μπέττυ Μαγγίρα, ταιριάζει για την παρουσίαση του The Voice.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega. Mίλησε για την επιθυμία της για επιστροφή στην τηλεόραση με ένα talent show και έκανε ένα σχόλιο για την Mπέττυ Μαγγίρα.

«Μου λείπει η τηλεόραση, δεν την έχω αποκλείσει από την ζωή μου, θα ξανακάνω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα μου άρεσε να είμαι σε ένα βραδινό σόου όπως το The Voice. Ταιριάζει στην Μπέττυ Μαγγίρα η παρουσίαση του The Voice».

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία Ηλιάκη, είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στον Νίκο Μουτσινά, ενόψει της πρεμιέρας του, στον Alpha. «Καλή αρχή να του ευχηθώ. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε. Τώρα, αν είναι ωραίος ο τίτλος, αν θα πάω καλεσμένη, αν δε θα πάω, δεν αφορά κανέναν, λίγη σημασία έχει. Να πάει καλά, να κάνει αυτό που γουστάρει. Αυτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Πλέον η ίδια περιμένει προτάσεις και ευελπιστεί πως σύντομα θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται πως Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη είχαν συνεργαστεί παλιότερα με επιτυχία σε μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές. Οι δρόμοι τους χώρισαν και οι σχέσεις τους, όπως λένε πολλοί, ψυχράθηκαν στο πέρασμα των χρόνων.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Μαρτάκης: «Έχω μεγαλώσει λίγο για την Eurovision αλλά ας μη λέμε ποτέ στη ζωή μας»

admin

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου, εκτός αν προκληθώ θανάσιμα»

admin

Θοδωρής Φέρρης: Ίσως να μην μου άξιζε νωρίτερα να έρθει κάτι τόσο ωραίο, από πολλές απόψεις

admin