Πολιτική

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Φαιδρότητα η καμπάνια «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», φασίζουσες πρακτικές και τραμπισμός

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης. Χαρακτηρίζει, ανάμεσα σε άλλα, «αυταπόδεικτη φαιδρότητα της καμπάνιας ”ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ” ακόμη και με AI συνθέσεις», αναφορικά με το γνωστό, πλέον, σύνθημα του πρώην προέδρου του κόμματος.

Με γραπτή δήλωσή του που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής (27.09.2024), ο Χρήστος Σπίρτζης καταφέρεται εκ νέου εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας επίσης πως «όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται, σήμερα επιβεβαιωθήκαμε».

«Δεν θα σχολιάσω την αυταπόδεικτη φαιδρότητα της καμπάνιας ”ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ” ακόμη και με AI συνθέσεις. Ούτε τα πιστόλια δημοσιογραφικά και διαδικτυακά, πληρωμένα ή εθελοντικά, επώνυμα ή ανώνυμα», λέει ο Χρήστος Σπίρτζης προσθέτοντας:

Είναι όμως προφανές ότι όσοι μιλήσαμε και διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και δολοφονίας προσώπων και τον τραμπισμό που αναδύεται, σήμερα επιβεβαιωθήκαμε.

ΥΓ1: όσο και αν συνεχίζετε την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο κι αν βάζετε να μας βρίζουν και να μας στοχοποιούν δεν θα σταματήσουμε να λέμε τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας και την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

ΥΓ2 : θα αποτελέσει τουλάχιστον προσβολή αν αποκαλυφθεί ότι τους στίχους για σακούλες και κουκούλες τους έγραψε το AI και όχι συνοδοιπόροι στιχουργοί».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε εργοστάσιο ρομποτικής στο Σχηματάρι

admin

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Χωρισμός «βόμβα»

admin

Ερντογάν: Αρχές του 2025 είναι κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

admin