Ελλάδα

Λαύριο: 13 συλλήψεις μετά την άγρια συμπλοκή μαθητών με μαχαίρια έξω από ΕΠΑΛ

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 13 προσαγωγές για τη συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ δεκάδων μαθητών έξω από το ΕΠΑΛ του Λαυρίου που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 16χρονοι.

Η συμπλοκή που φέρεται να δημιουργήθηκε μεταξύ δύο ομάδων ανήλικων από την Κερατέα και το Λαύριο προκάλεσε αναστάτωση και πανικό, ενώ από μαχάιρι τραυματίστηκαν και δύο άτομα ηλικίας 16 ετών.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο αμέσως προχώρησαν σε διασταυρώσεις στοιχείων με αποτέλεσμα να οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα 13 ανήλικους.

Ένας 16χρονος ήταν το άτομο που χρησιμοποίησε το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά δύο συνομήλικους του, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για το νόμο περί όπλων, 5 ανήλικοι για σωματική βλάβη και επτά για συνέργεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (27.09.2024), έξω από το σχολείο -δεν γίνονταν μαθήματα λόγω «Αθλητικής Μέρας»- μεταξύ δύο ομάδων ανήλικων και γρήγορα τα αίματα άναψαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου

admin

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ στο pre – wedding πάρτι: «Βασίλισσα είναι μόνο η ΑΕΚ» έγραφε πλακάτ διαμαρτυρίας

admin

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 του Τραμ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

admin