Lifestyle

Λάκης Λαζόπουλος για Μαρινέλλα: Ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο πότε θα επαναλάβουν τη συναυλία στο Ηρώδειο

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν στο Ηρώδειο, όταν η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό και κατέρρευσε επί σκηνής. Αμέσως μετά άκουσε τον διάλογο της ερμηνεύτριας με τον Αντώνη Ρέμο.

Λάκης Λαζόπουλος και Μαρινέλλα συνδέονται με φιλία ετών. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρισκόταν στο Ηρώδειο, όταν η κορυφαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό και κατέρρευσε. Στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega, περιέγραψε τα όσα ακολούθησαν. Με την 86χρονη να ενδιαφέρεται, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, για το πότε θα επαναληφθεί η συναυλία, για να «αποζημιωθεί» ο κόσμος που γέμισε το Ηρώδειο ασφυκτικά.

«Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός. Είναι μια λέξη που την έχουν πει. Ήταν σοκαριστικό για το παιδί της. Σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στη σκηνή. Αυτό που είδαμε ήταν μια συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας.

Μπήκε στη σκηνή με ένα πολύ ωραίο, τραγούδησε και ο κόσμος την αποθέωσε. Ο ίδιος ανέφερε ότι όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ μετέφερε και τα λόγια που είπε η Μαρινέλλα στον Αντώνη Ρέμο όταν μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της, ρωτώντας τον για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία στο Ηρώδειο για να επαναλάβει τη συναυλία που ακυρώθηκε:

«Κάποια στιγμή όλοι καταλάβαμε ότι κάτι συνέβαινε. Πήγα να τρέξω πάνω αλλά ξέρω ότι η Μαρινέλλα, ό,τι ζει, το ζει μόνη της. Πάντα η Μαρινέλλα υπερβαίνει τον χρόνο. Έπεσε τόσο μαλακά, έπεσε τόσο θεατρικά, τόσο ήρεμα.

Εύχομαι και ευχόμαστε όλοι να το ξεπεράσει. Η Μαρινέλλα ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν υπάρχει την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη ημερομηνία για να κάνει τη συναυλία στο Ηρώδειο. Έκανε υπερπροσπάθεια. Κατάλαβα ότι είχε μεγάλη δυσκολία να διαβάσει τους στίχους στο μόνιτορ όμως έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι το Ηρώδειο δεν διαθέτει ασθενοφόρο: «Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες και θέλουν να το ξεπεράσει και να αποκατασταθεί η βλάβη της γρήγορα.

Η Μαρινέλλα είναι ένα πολύ σπουδαίο μέρος της ιστορίας μας Το Ηρώδειο δεν έχει ένα ασθενοφόρο, δεν υπήρχε φαρμακείο. Σε ένα θέατρο 5.500 ανθρώπων είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα ασθενοφόρο;»

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε «Τζακ Σπάροου» και εμψύχωσε άρρωστα παιδιά

admin

Μαρινέλλα: Η δυνατή σχέση με την αδελφή της, Λούλα και η συγκατοίκηση που μετρά 40 χρόνια

admin

Χρήστος Μάστορας για Μαρινέλλα: «Πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό»

admin