Lifestyle

Κλέλια Ανδριολάτου: Η σκηνή που σερβίρει σαμπάνια στην ταινία που γυρίζεται στο Nammos της Μυκόνου

Η Κλέλια Ανδριολάτου και η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν σε ταινία που γυρίζεται στη Μύκονο. Οι paparazzi συνεχίζουν να καταγράφουν εικόνες.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί σε ελληνοαμερικανική παραγωγή που γυρίζεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων. Η ηθοποιός υποδύεται ένα νεαρό κορίτσι από την Μύκονο που εργάζεται στο διάσημο Nammos. Στην ίδια ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα η Μαρία Καβογιάννη και η Julia Fox.

Το Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο διάσημο beach bar της Ψαρρούς. Σε μια σκηνή η hot πρωταγωνίστρια σερβίρει ένα μπουκάλι σαμπάνια σε έναν πελάτη φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η μούσα του Παπακαλιάτη μαγεύει όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και με την φυσική ομορφιά της, όπως φαίνεται και στα σχετικά πλάνα!

Η έτερη πρωταγωνίστρια Μαρία Καβογιάννη σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων είπε να επισκεφθεί τα Ματογιάννια και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Από τους ξένους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει η παρουσία της Julia Fox. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην ταινία του Netflix, Uncut Gems. Για ένα φεγγάρι ήταν ζευγάρι με τον ράπερ Kayne West ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική υπήρξε σχεδιάστρια μόδας και κουνελάκι του Playboy.

Κατά την παραμονή της στην Μύκονο έχει ζητηθεί η παρουσία σωματοφύλακα για την προστατέψει από τους παπαράτσι!

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε «Τζακ Σπάροου» και εμψύχωσε άρρωστα παιδιά

admin

Μαρινέλλα: Η δυνατή σχέση με την αδελφή της, Λούλα και η συγκατοίκηση που μετρά 40 χρόνια

admin

Χρήστος Μάστορας για Μαρινέλλα: «Πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό»

admin