Μουσική

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάγεψε στο Sold Out Royal Albert Hall του Λονδίνου | Hit Channel Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» σε ακόμα μία συναυλία που έγραψε ιστορία, με την sold out εμφάνισή του στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μερικές από τις no1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου. Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στην  Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

– Advertisement –

Προσθέτοντας ακόμα ένα ορόσημο στην πλούσια μουσική διαδρομή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο Royal Albert Hall, μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου στην οποία κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει  συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

– Advertisement –

Πηγή: gr.hit-channel.com

Σχετικές αναρτήσεις

Η Mikay Εντάσσεται στη Minos EMI: Το Νέο Αστέρι της Viral Μουσικής Σκηνής | Hit Channel Ελλάδα

admin

Η Josephine κλέβει τις εντυπώσεις στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» με το τραγούδι «Ένας Χορός Είν’ Η Αγάπη» | Hit Channel Ελλάδα

admin

Ο Apon Κυκλοφορεί το Cinematic Music Video για την Επιτυχία «Βοριάς» | Hit Channel Ελλάδα

admin