Ελλάδα

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα – Νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό στο Υγεία

Με βαρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά την διάρκεια της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης (25/09/2024).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα υπέστη βαρύ και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο και ενδέχεται να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία, στο οποίο μεταφέρθηκε από το Ηρώδειο.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει η κόρη της, Τζωρτζίνα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της.

Το χρονικό

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο Ηρώδειο γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης (25/09/2024) και ενώ τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι της συναυλίας, το «εγώ και εσύ», το οποίο είχε πρωτοερμηνεύσει μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ξαφνικά η φωνή της Μαρινέλλας άρχισε να αλλάζει, να γίνεται πιο βαριά ενώ σταδιακά έχανε την ισορροπία της μέχρι που κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, παγώνοντας τους χιλιάδες θεατές που βρίσκονται στο θέατρο.

Ο κόσμος μετά το αρχικό σοκ άρχισε να καταχειροκροτεί την μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη από τους μουσικούς που βρίσκονταν γύρω της και τους διασώστες που έσπευσαν πάνω στη σκηνή για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τη δημοφιλή ερμηνεύτρια και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Υγεία, ενώ στο πλευρό της Μαρινέλλας έχει σπεύσει η οικογένειά της.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως αναβάλλεται η συναυλία με τον κόσμο να συνεχίζει να καταχειροκροτεί τη μεγάλη ερμηνεύτρια και να εύχεται καλή ανάρρωση.


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε αστυνομικός από μολότοφ

admin

Λαύριο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία της χρηματαποστολής με λεία 1,5 εκατομμύριο ευρώ

admin

Μαρινέλλα: Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο για τη μεγάλη ερμηνεύτρια – Παραμένει στη ΜΕΘ του «Υγεία»

admin