Ευ Ζην

Τζένιφερ Λόρενς: «Να μην αφήσουμε να μπει κάποιος στον Λευκό Οίκο που θα απαγορεύσει τις αμβλώσεις» | in.gr

«Ψηφίζω την Καμάλα Χάρις επειδή πιστεύω ότι είναι μια καταπληκτική υποψήφια και ξέρω ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τα αναπαραγωγικά δικαιώματα», δήλωσε η Τζένιφερ Λόρενς στο περιοδικό People, ενώ παρότρυνε και άλλους να ψηφίσουν με τον ίδιο τρόπο. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μην αφήσουμε να μπει στον Λευκό Οίκο κάποιος που θα απαγορεύσει τις αμβλώσεις».

«Νομίζω ότι τότε είναι που μπορούν να αλλάξουν τα μυαλά»

Η Λόρενς αυτή τη στιγμή είναι παραγωγός δύο ντοκιμαντέρ μέσω της εταιρείας της Excellent Cadaver, τα οποία ασχολούνται με θέματα αναπαραγωγικών δικαιωμάτων. Η μία από αυτές τις ταινίες είναι το «Bread and Roses», το οποίο περιγράφει τις ιστορίες τριών γυναικών που ζουν υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, και η άλλη είναι το «Zurawski v Texas», η οποία έχει ως θέμα τους υποστηρικτές των αμβλώσεων που έγιναν πρωτοσέλιδο επειδή μήνυσαν την πολιτεία του Τέξας το 2023.

«Όπως αρέσκονται να επισημαίνουν τα διαδικτυακά τρολ κάθε φορά που ασχολούμαι με την πολιτική, δεν πήγα σχολείο, εγκατέλειψα το γυμνάσιο, οπότε δεν έχω κλασική εκπαίδευση», δήλωσε η Λόρενς.

«Έτσι, η αφήγηση ιστοριών είναι το μέρος από το οποίο παίρνω το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσής μου».

«Αυτό είναι το όμορφο και καταπληκτικό με τον κινηματογράφο και τα ντοκιμαντέρ», πρόσθεσε. «Ακούγοντας γεγονότα ή ακούγοντας τις ειδήσεις, ακούγοντας να συμβαίνουν ορισμένα πράγματα, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις μέχρι να δεις πραγματικά την ανθρώπινη ύπαρξη και να δεις τι συμβαίνει. Νομίζω ότι τότε είναι που μπορούν να αλλάξουν τα μυαλά».

Η Λόρενς είναι η τελευταία διάσημη προσωπικότητα που υποστηρίζει την Χάρις για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τέιλορ Σουίφτ και η Billie Eilish είναι μεταξύ των πολλών άλλων ονομάτων του Χόλιγουντ που στηρίζουν την εκστρατεία της Χάρις.

*Με πληροφορίες από: Variety


Πηγή: www.in.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο καλοκαιρινός καιρός του Σαββατοκύριακου είναι η κατάλληλη ευκαιρία για (τις τελευταίες) βουτιές!

admin

Η Μάντη Περσάκη σου δείχνει 5 ασκήσεις για όλο το σώμα

admin

Αυτή είναι η πιο «cool» γειτονιά του κόσμου

admin