Lifestyle

Ο Λάκης Γαβαλάς αποθεώνει τη Νατάσα Μποφίλιου και μιλάει για το φόρεμα που επέλεξε η τραγουδίστρια

Ο Λάκης Γαβαλάς χαρακτήρισε σούπερ σταρ τη Νατάσα Μποφίλιου και μίλησε για το φόρεμα που επέλεξε και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε την άποψή του σχετικά με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Νατάσα Μποφίλιου στη συναυλία της στον Λυκαβηττό, το οποίο ισχυρίστηκαν πολλά άτομα στα social media ότι ήταν πολύ ακριβό και άρα δεν ταίριαζε με τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Αν και τελικά η γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς και αποκάλυψε ότι το φόρεμα κόστιζε μόνο 148 ευρώ, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» ότι δεν έχουν σχέση οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου με τον τρόπο που ντύνεται.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δηλαδή, τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε; Ή θα πρέπει να λέμε τι τραγούδια θα πούμε και τα κόμματα να εγκρίνουν, ώστε να δούμε και το outfit μας; Αυτά είναι σαχλαμάρες! Να βάλει και ακριβά και τα πάντα. Έχει λεφτά, βγάζει λεφτά και καλά κάνει γιατί οι συναυλίες είναι sold-out και είναι σούπερ σταρ».

Και πρόσθεσε: «Γιατί η Αντέλ ναν φοράει ρούχα σούπερ και να μην τα φοράει αυτή; Γιατί πού ξέρουμε η Αντέλ τι είναι; Μπορεί να είναι κομμουνίστρια και να ντύνεται χλιδάτα και να της ράβουν haute-couture ρούχα, τι θα πει αυτό; Αυτά είναι σαχλαμάρες. Δηλαδή, τι δουλειά έχουν να μπερδεύονται τα κόμματα και οι πεποιθήσεις με τι φοράει ο καθένας;».

Προηγουμένως, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους, στο οποίο απάντησε: «Νομίζω ότι έχουν πάρα πολλή πληροφορία, από όλες αυτές τις συναδέλφους τους που είναι bloggers, που είναι influencers, γιατί τους δανείζουν ρούχα, φοράνε αυτά τα ρούχα τα δανεικά, τα διαφημίζουν με έναν τρόπο, με χιλιάδες φίλτρα και τέτοια, και το βαριέμαι πια. Δηλαδή, στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, τώρα και μετά την Πατούλη, ειδικά με τα φίλτρα, δεν μπορώ καθόλου».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ηρώ Μουκίου: «Στον 3ο μήνα έπαθα παλινδρόμηση εμβρύου και απέβαλα, είπα πως δεν θέλω να προσπαθήσω ξανά»

admin

Ο Τζόνι Κας έγινε άγαλμα στο Καπιτώλιο – Ο πρώτος μουσικός στην αίθουσα με τα γλυπτά

admin

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: Ας αποφασίσει πρώτα η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε για πιθανή συνεργασία

admin