Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: «Πρέπει να αποκατασταθεί η σχέση μου, με την Σοφία Πολυζωγοπούλου»

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσώπησε πελάτισσά του, σε δίκη στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Σοφία Πολυζωγοπούλου και τη διαμάχη τους.

Ο Απόστολος Λύτρας έκανε νέες δηλώσεις για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, την οποία θα βρει σε λίγες μέρες απέναντί του, στη δίκη του για τον ξυλοδαρμό της. Ευχήθηκε να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους, για το καλό του παιδιού τους και έκανε γνωστό πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει την θεραπεία που ορίζει το βούλευμα της αποφυλάκισής του.

Ο 52χρονος ποινικολόγος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την υπόθεση του revenge porn της πελάτισσάς του, από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Απάντησε ωστόσο και σε μερικές ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη δική του υπόθεση. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω.

Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου. Και μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, βάσει από το κέντρο που ορίζει το βούλευμα, όχι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Και με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και κάνουμε και οι δύο κάθε δυνατή προσπάθεια να εξομαλυνθεί αυτή η “αντιδικία”».

Ο 52χρονος επαναλαμβάνει πως ήταν λάθος του, όσα έκανε εκείνο το βράδυ, όταν η Σοφία Πολυζωγοπούλου τραυματίστηκε από τα χέρια του, αλλά τονίζει πως ο ίδιος δεν έχει περιγράψει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία: «Έχω ομολογήσει. Το ότι έκανα ένα λάθος, δεν καθιστά ότι το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη δουλειά μου. Ο ξυλοδαρμός ήταν λάθος, συνεχίζω να κοιτάζω μπροστά. Καθόλου δεν θα στοιχίσει στην καριέρα μου».

Σε κάθε ευκαιρία ο Απόστολος Λύτρας επαναλαμβάνει πως προτεραιότητά του είναι η επικοινωνία με την κόρη του και η ψυχική ηρεμία των τριών παιδιών του.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ τον επισκέφθηκαν με αφορμή τον γάμο της Θεοδώρας

admin

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος

admin

Ερμιόνη: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου που έκοψε με φαλτσέτα το μουστάκι του 12χρονου

admin