Ελλάδα

Γλυφάδα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το ξυλοδαρμό της 14χρονης

Νέο βίντεο ντοκουμέντο  λίγα λεπτά πριν από την επίθεση και τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον ξυλοδαρμό που εξασφάλισε το newsit.gr, απεικονίζεται μια ομάδα ανήλικων παιδιών, τα οποία κινούνται στην περιοχή της Γλυφάδας και σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο, όπου δέχτηκε τη βίαιη επίθεση η 14χρονη.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων κινείται έξω από το περίπτερο, που βρίσκεται στην περιοχή και φτάνει στο σημείο, όπου έγινε το περιστατικό.

Λίγα λεπτά αργότερα θα σημειωθεί ο ξυλοδαρμός της 14χρονης, η οποία σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας,, δέχονταν μπούλινγκ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ  ερευνούν τα κινητά τηλέφωνα των κοριτσιών προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η επίθεση οργανώθηκε μέσω των social media.

Εικάζεται ότι οι έφηβοι μαζεύτηκαν στο σημείο μέσα από κλειστό γκρουπ  για να δουν τον ανελέητο ξυλοδαρμό της 14χρονης.    

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος

admin

Ερμιόνη: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου που έκοψε με φαλτσέτα το μουστάκι του 12χρονου

admin

Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε 15χρονο με πατίνι –

admin